Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ki jár rosszul? A szekus,...

Ki jár rosszul? A szekus, vagy én? ''Haverommal'' mi lesz?

Figyelt kérdés

Szilveszter éjjel történt, hogy elég erősen ittas állapotban kevertem egy lánnyal, akiről kiderült hogy 13éves(21vagyok). A testvére (haverom) félreértett egy dolgot, amikor kimentem levegőzni, a lány elkisért,... ő nem talált egy darabig, majd megtalált, és eltrörte az orrom, majd kirángattak mindkettőnket a romkocsmábol, és én kint minden ssándékosság nélkül összevéreztem a biztonságiőrnek beállított személy kabátját.. másnap hívott hogy fizessem ki a 27.000- forintot... azzal érvelt, ha nem fizetek, feljelent kiskoru megrontásáért, de nemi aktus ugye nem történt, csak csók.

Szóval, ha feljelent hoigy én ''megrontottam'' a lányt, leültethetnek érte.? Vagy a ''haverommal'' megtudunk egyezni peren kívül?

2014. jan. 3. 20:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tény h a mai fiatal lányok elég érettnek tűnnek, de azért egy 13 évest? Egyébként úgy gondolom nincs bizonyítéka rá az őrnek tehát, nem tud szerintem mit tenni.
2014. jan. 3. 21:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm.. csak félek hogy ''beraknak a kóterba''...
2014. jan. 3. 21:04
 3/11 anonim ***** válasza:
csak le akar nyúlni. Ez nem megrontás, semmi. Ha lett volna szex akkor van baj, de akkor is mondhatod, hogy többnek nézett ki 14-nél és nem mondta, hogy kevesebb lenne.
2014. jan. 3. 21:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
De mi az hogy hívott? Miért nem a csajnak adtad meg a számodat? :D
2014. jan. 3. 21:34
 5/11 A kérdező kommentje:

Hmmm... érdekes. Mindenesetre meglátom. Elég ha az orrom törték el, nemkell hogy más is ellegyen.

Az utolsó válaszadónak pedig: hmmm. Jo a kérdés:D de amugy megszerezte.

2014. jan. 3. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:
2%
12éves a beleegyezési korhatár kérdező úgyhogy ha meg is történt az aktus de mindkettőtök beleegyezett akkor nem vagy büntethető kiskorú megrontása miatt.Az meg hogy a biztonsági őr kabátja véres lett nem a te dolgod hanem a munkaadójával kell elintéznie.Ha feljelent akkor ő lesz szarban ugyanis nem részesített elsősegélyben vagy nem hívott olyan személyt aki elsősegélyben részesíthetett volna.Ráadásul ott dolgozó tehát még a munkáltatóját is felelősségre vonnák emiatt.
2014. jan. 3. 23:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az előző badarságokat beszél, a Btk. 15. § d) pontja miatt nem vagy büntethető (tévedésben voltál).
2014. jan. 4. 00:18
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.!:)
2014. jan. 4. 11:22
 9/11 anonim ***** válasza:

"12éves a beleegyezési korhatár kérdező úgyhogy ha meg is történt az aktus de mindkettőtök beleegyezett akkor nem vagy büntethető kiskorú megrontása miatt."

Ez nem éppen így van. A kérdező 21 éves, így 14 év alatti esetében bűncselekmény. Azoknak az esetében vitték le a korhatárt 12 évre, ahol az elkövető 14-18 év közötti.!

2014. jan. 4. 15:13
 10/11 A kérdező kommentje:
De nem történt aktus. Tehát nem fekudtunk le. Így büntethető vagyok?!?!
2014. jan. 4. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!