Ha a megerőszakolás bűn mert komoly lelki sebeket okoz, akkor az iskolai alázások miért nem?
Ha valakit megerőszakolnak lelkileg sérül még ha testileg nem is annyira. Ez a helyzet az iskolai alázásokkal is.
Ez miért nem büntethető ugyan úgy?
Van egy szervezet, amelyik már ráharapott erre a megfélemlítésre: [link]
Kicsit politika szaga van, de hát Istenem. Választások vannak.
Testileg nem is annyira? Neked mennyire tetszene, ha tövig benyomnának valamit a seggedbe, hogy bereped az ánuszod?
Tudod, komolyan vettem volna a kérdésed, ha nem vonsz párhuzamot a nemi erőszakkal. Egyet értek, hogy a suliban szörnyű dolgok vannak. Engem lány létemre egy nagydarab szociopata a földre lökött, és addig rugdosott, amíg nem kaptam levegőt, csak mert sorban álltunk, és hátulról előre lökött a tömeg.
Tudom, milyen érzés, amikor csak békésen ülsz, és látod, hogy jönnek, és körbeülnek, és imádkozol, hogy történjen valami, a tanár nézzen ide, mert ha te magad szólsz, akkor csak még nagyobbat kapsz.
Ha ilyet mondasz, az csak azt jelenti, hogy a sok r0hadék kezdi kiverni belőled az empátiát, és te is olyan kis szociopata leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!