Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki rendelkezik zsidó...

Ha valaki rendelkezik zsidó felmenőkkel, akkor az miért is mehet ki Izraelbe teljesen ingyen, a Magyar állam pénzén?

Figyelt kérdés

Már több ismerősöm így ment ki. Szinte minden fizetve volt, csupán a költőpénzt kellett nekik vinni (legalábbis állításuk szerint).

Miért kell itt is kivételezni?

2014. jan. 8. 12:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Látom a jobbikosok izzították a n_ci kommandót mert jelen állás szerint a parlamentbe se jutnak be.
2014. jan. 8. 13:50
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Nem a Magyar állam fizeti, hanem a zsidó. Alijázásnak hívják. Legalább nagyszülőig igazolnod kell zsidó származásodat, és akkor segítik ezáltal a hazatérésedet. Fizetik a repülőutadat, már a reptéren bárnak ahol egyből meg is kapod az irataidat (izraeli személyi,...), elhelyeznek egy kibucba (x időre, azt nem tudom pontosan mennyi), fizetik a nyelvoktatást meg minden olyat ami majd segít a beilleszkedésbe.
2014. jan. 8. 16:12
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
Úgy tűnik, nem én vagyok a tájékozatlan, amikor azt feltételeztem, hogy a zsidó állam fizeti az utazásokat, nem a magyar, hanem a kedves kérdező. Akit persze ez rosszul érint, hiszen így kevésbé lehet gyűlölködni, meg azon hőbörögni, hogy "má' megin' velünk tisztességes magyar emberekkel van kibazva, a zsidók meg röhögnek a markukba, tezsvéreim!".
2014. jan. 8. 19:28
 14/15 anonim ***** válasza:
88%
Így van és ráadásul nem is az állam egészben, ők a szervező alapítvány éves büdzséjének csak az 1/4-ét állják (kb. 160m $-t), a többi magán és céges felajánlás, és maguk a turisták (nevében a szervezet) 2 milliárd sékel értékben költenek az ottlétük alatt, ami úgy 570m $, tehát még a kormánynak se túl rossz üzlet ez.
2014. jan. 8. 21:19
 15/15 anonim ***** válasza:
94%

Izrael fizeti. Én nem vagyok zsidó, rokonom sincs, de voltam kint.

Sokkal élhetőbb az az ország mint Magyarország, sajnos.

2014. ápr. 20. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!