Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Államilag támogatott nyelvi...

Államilag támogatott nyelvi tanfolyamokról van valakinek véleménye?

Figyelt kérdés
Láttam,hogy lehet regisztrálni,és kb 95-98% -ot fizet az állam. Viszont azt sehol se láttam,hogy ezek az indított tanfolyamok mikor lesznek,hol,és pláne,hogy milyen ütemben (heti óraszámok száma).

2013. júl. 2. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Esélytelen kifogni egyet is, mert 10-12 fős és azonnal betelik. Rosszul szervezett, mókusvakítás az egész.
2013. júl. 2. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Pesten lehet,nálunk itt egyszerű bejutni ,van úgy hogy nem is teljesen telik be a létszám(debrecen). Van egy honlapjuk www.tudasodajovod.hu ide regisztrálj és a városod alapján keresgélhetsz a neked megfelelő tanfolyamok közül ,mindegyik leírja ha belekattintasz a részletekbe hogy heti hányszor hány órában fogjátok tanulni stb.
2013. júl. 3. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha felmész az oldalukra, nagyon sok üres helyet találsz.

Persze, attól függ, hogy hol laksz.

Én éppen most vagyok fenn az oldalon, a képzéskeresőben.

Angol szakon talán már teljese lecsengett, nagyon sok üres hely van.

Nekem a német haladó kellene, de még mindig nem találok ilyet.

Érdemes megnézni az oldalt, végig kell böngészni a 130 oldalt, hogy megtaláld azt a helységet, ahol tanulni akarsz.

2013. júl. 3. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Most éppen 130 oldal van, de két-három naponta változnak az oldalszámok.
2013. júl. 3. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:

olaszból tényleg szinte esélytelen ilyet találni!

Északi nyelvekből is szinte alig (dán, holland, norvég, finn, svéd - bármelyik jó lenne nekem, de csak Pesten van, ha jól tudom)

De úgy láttam, angolból, németből van bőven! Aki teljesen kezdő, és ezeket szeretné tanulni, szerintem azoknak ez egy kiváló és szuper lehetőség!

A nyelviskolák oldalait is érdemes figyelni!

(amúgy előző héten voltam egy kft-nál -nem nyelviskola-, ahol pont támop-os angol képzés folyt, a tanár nem volt valami jó, és a diákoknak nem volt meg a 60% sem)

2013. júl. 3. 22:26
 6/6 anonim ***** válasza:
kik kaphatnak ilyen támogatottat ? :)
2015. jan. 22. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!