Sziiasztok! Egy bolond néni feljelentett azzal, hogy megfenyegettem és megvertem, csak mert csúnyán néztünk rá, mit kezd a bíróság, rendőrök ilyenkor az ellenem vallással?
A néni rendszeres pszichiátriai kezelés alatt áll, ez nem tudom mit jelent pontosan, illetve gyógyszereket szed rendszeresen.
Ilyen esetben feltételezhető, hogy nem volt beszámítható, vagy ugyanúgy "számít" a tanúvallomása, tehát büntethetnek miatta? Sajnos a néni fia is elment a tárgyalásra és természetesen az anyját támogatja, kicsit tartunk, mert olyan dolgokkal vádolnak, ami miatt börtönbe is kerülhetek.
Rendőri intézkedés is volt, a bolond nénin sérülések is voltak, látleletet vetetett.
Kérlek ne itt ítéljétek fölöttem, csupán a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy mi a helyzet az antipszichotikumok hatása alatt tett cselekedetekről, vallomásokról, számít-e, hogy a nénit kezelik? (nyilván nincs gondnokság alá helyezve, nem nyilvánították cselekvőképtelenné még, gondolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!