Pistixy kérdése:
2012.12.23. -án a Bp. II. ker. -i önk. Parkolási cégétől kaptam egy csekket, parkolási díj+pótdíj befizetésének elmulasztása címmel. Kértem fényképet, vagy legalább az írják meg milyen márkájú, típusú, színű autóról van szó?
Figyelt kérdés
Azonnal írtam nekik E-mailt, hogy én soha életemben autóval nem jártam Pesten, az autót soha kölcsön nem adtam. Írtam a jogi oszt. -nak is, válasz onnan se!2013. dec. 31. 17:08
2/5 anonim 

válasza:

"milyen márkájú, típusú, színű autóról van szó?"
Nem tudom -.-
3/5 anonim 

válasza:

Tudom, hogy 21. század meg minden, de fontosabb dolgokat továbbra se e-mailben kell kommunikálni.
4/5 anonim 

válasza:

Ünnepek vannak...
telefonálj holnap
5/5 anonim 

válasza:

Írj hivatalos megkeresést, vagy menj be személyesen a parkolás-üzemeltetési cég ügyfélszolgálatára. Mostanság adtál el autót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!