Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » BKV dupla pótdíj befizetésének...

BKV dupla pótdíj befizetésének mi a menete?

Figyelt kérdés

Május 29-én megbüntettek a Nyugatiból kimenet lejárt diákigazolvány miatt. (Éppen vizsgázni mentem...) Sajnos, a diákról le tudta írni az adatokat és sajnos alá is írtam a papírt. Pénzem nem lévén nem tudtam befizetni a helyszínit, amikor meg már befiizettem volna a teljes pótdíjat, kiderült, hogy lejárt a 30 nap.

Kérdésem, hogy a dupla pótdíj befizetésének mi az eljárása? Fognak küldeni vaalmi csekket, felszólítást vagy nekem kell egy csekken feltüntetni az ő adataikat és úgy befizetni a pénzt? Egyáltalán, van annak bármi esélye, hogy ne küldjenek semmit és az egész ügy eltűnjön, mint Kossuth a ködben?

#BKV #pótdíj #dupla pótdíj
2012. júl. 3. 20:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj be az Akácfa utcába, mert ők nem fognak téged keresgetni csak amikor már 10x annyi a pótdíj... Az Akácfában tudod befizetni. Eltűnni nem fog ott marad aztán zaklatnak. Meg évekkel később amikor lesz érvényes bérleted, és mondjuk feledékenységből otthon felejted, megbűntetnek, másnap mennél bemutatni, közlik, h hélló te tartozol 60 ezerrel és amíg nem fizetsz nem mutathatod be ezt sem...
2012. júl. 3. 22:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. júl. 6. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!