Volánbuszon megbüntettek érvényes bérlettel nem akarok fizetni mit tegyek?
A 18-at 2011 okt 31 előtt vagy után töltötted be?
Ha előtt akkor kellett volna rá a matrica, ha utána akkor nem.
És miért nem volt matricád?
Sajnos ha elmúltál 18, a diákigazolvány csak matricával érvényes, vagyis joggal büntettek meg.
ma 15:09
Ha október 31 előtt töltötte be csak akkor. Engem már büntettek meg ilyennel, igaz MÁV-on, decemberi vagyok, vissza is kaptam a pénzt
Kérj az iskolából egy papírt róla hogy abban az időben a hallgatójuk voltál. Fénymásold le és írj mellé egy levelet, amiben felhívod a figyelmüket a követelés jogtalanságára, valamint arra hogy amennyiben a leveled kézhezvételétől számított 10. munkanapon nem postáznak részedre egy az előző követelésüket semmisé nyilvánító levelet, úgy feljelentést fogsz tenni ellenük minden lehetséges fórumon, jogtalan haszonszerzés kísérletéért!
A levelet mindenképpen tértivevényesen add fel hogy legyen nyoma.
ma 15:22
Nekünk akkor ezt elmondták, ezért tudtam utána egyből "feljelenteni" a kallert aki nem csak megbüntetett hanem személyeskedett és fenyegetőzött is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!