Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Azon országokban, ahol halálbü...

Azon országokban, ahol halálbüntetés van érvényben, miért nem vezetnek be e célból gladiátortornákat?

Figyelt kérdés
Az elítéltek így is megkapnák, ami jár nekik, de remek szórakozási lehetőséget nyújtana az egész a többi embernek. A TV-s társaságok is sokat profitálhatának az eseményekből.

2013. dec. 30. 01:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen kell gyilkosnak lennie.

Lehet pedofil, nemi erőszakoló stb

Én elhiszem, h egyszer benézheti a bíróság, de 3*?

Érdekes az Ambrusos felvetésemet nem idézitek ilyen szorgosan, pedig abban van a lényeg.

Jah, h kénytelenek vagytok elismerni és néma csenddel jelezni, h igazam van?

Akkor jó:)

Mást nem is vártam.

2013. dec. 30. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Most végül is mi bajod van a viszkissel? Ha jól értem úgy véled, hogy egy bankrablót is halálra kéne ítélni? Na és a szórakoztatás az semmi, amit a viszkis nyújtott? Különb volt akármelyik parlementi közvetítésnél :)
2013. dec. 30. 20:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Nos, hogy én is hozzászóljak, az amerikaiak, kínaiak pl. elég dilettánsak ahhoz, hogy rengeteg követőt találjanak a dologhoz, pénzük is simán lenne rá, az adásokat meg leadnák éjfél körül, amikor a gyerekek (elméletileg) már alszanak. Ja és persze hétvégenként, hogy nagyobb legyen a nézettség. Természetesen Magyarországon ez nem lenne megvalósítható.
2013. dec. 31. 01:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, aztán gyerekek is elkezdenének gladiátorosat játszani az oviban, azután már egész természetes lesz végig nézni ahogy két ember halálra veri egymást, tehát ha egy kis utcai bunyót látok én sem akadok ki, még drukkolok is valamelyik félnek hiszen, mi az a kis orrtörés a gladiátorokhoz képest. Nem mellesleg az elítélteknek is van joguk az emberi méltósághoz. Igaz, lehet, hogy tömeggyilkosokról beszélünk, de ha először őket fosztjuk meg a méltóságuktól utána már csak egy lépés a 'szimpla' gyilkosokat is megfosztani, aztán már egy kis bolti lopás is elég indok lesz. Egy olyan világban ahol ennyit ér az emberi élet, ott a többi pszichopata is felbátorodik majd, mondván a tévében is kicsinálták egymást múlt szombaton, miért ne csinálhatnék most ki én is valakit? Nyilván érezni az enyhe gúnyt, de remélem ez után elgondolkodsz, hogy milyen morális problémákat vetne fel egy ilyen műsor...
2014. jan. 3. 04:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!