Takács Goblin kérdése:
Lefoglalták a biciklim, amit apródon vettem, mert lopott volt. Mit kaphatok érte?
Figyelt kérdés
Felvettek jegyzőkönyvet ahol elmondtam hogy apródon vettem, hogy nézett ki a személy stb, nagyon kellemetlen mert se pénzem se bicajom ráadásul nem tudom bizonyítani hogy nem én loptam el...2013. dec. 16. 10:43
11/15 anonim válasza:
Kp-ben fizettél vagy utalással?
12/15 anonim válasza:
Ott kezdődik az egész, hogy feljelentést kell tenned rendőrségen az eladóval szemben (ismeretlen tettes), aki téged megkárosított.
Ha ezt nem teszed meg, már eleve gyanús vagy, mert ez még ingyen is van.
13/15 anonim válasza:
azon még el se gondolkodtál hogy vajon hogy találtak rád? szerintem tudják nem te voltál csak be akarnak szaratni én telefonal voltam igy nem lesz semmi és vissza tudnak nézni a zsaruk mindent. pénzt szerintem felejtsed el és remélem tanulsz belöle. én pl azt hogy nem veszel minden szutykot inkább spórolj és ujat vagy biztos helyről.
14/15 anonim válasza:
Ezért jobb a Vatera. Valami szerződésszerűségük van a kormánnyal, és jóval biztonságosabb. Ha átbasznak, egyből indul a per.
15/15 A kérdező kommentje:
Kpban fizettem, 15ezerért vettem, van egy srác aki 30bicajt lopott el és szerintem ő volt akitol vettem, mutattak kepet mondtam hogy talan o az.
2013. dec. 18. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!