Mi van azzal a perrel, amit a Lázár János indított egy magánember ellen?
Mi van azzal a perrel, amit a Lázár János indított egy magánember ellen azért, mert azt írta az ember egy internetes fórumon kommentárként, hogy, amikor karambolozott a Lázár János, kár hogy nem halt meg ő és hogy örült volna, ha ő hal meg?
1 millió forintra perli az embert. Tényleg fizetni kell egy ilyen beírásért?
"Tényleg fizetni kell egy ilyen beírásért? "
Már miért kellene?
Nem a beírásért kell fizetni, hanem a tartalmáért felel a nyilvánosságra hozó, -jelen esetben a honlap üzemeltetője.
Azóta -egyébként- megszűnt a közvetlen kommentelési lehetőség a DM-Online oldalon!
De nem azt a magánembert perlik aki ilyet írt? Annak nem kell félnie. Igaz?
Mert én is írtam ilyeneket, más témában. Pl. életem legboldogabb napja volt, amikor kiöntött a vörös iszap a pofátokra. És az árvízkor is a Dunának szurkoltam.
nekem nem kell félni igaz?
Elvileg -és gyakorlatilag is- a beíró is megkereshető, beazonosítható!
Állambiztonsági szempontból pl. ezt az oldalt is figyelik!
" Pl. életem legboldogabb napja volt, amikor kiöntött a vörös iszap a pofátokra"
- kérdező! arra az egyéves kicsi lánykára gondoltál, aki meghalt akkor, vagy az ő anyukájára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!