Szülők tudta nélkül lehetséges lakást venni 17 évesen?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 17:44
41/42 anonim válasza:
Jogilag ilyen nagy értékű tárgyra adásvételi szerződést nem köthetsz az életkorod miatt, szülői vagy gyámhatósági hozzájárulás kell. Sem lakásra, sem motorra. Várj amíg 18 éves leszel. Remélem segítettem.
42/42 anonim válasza:
végülis tök jo h én védtem meg előszőr a csajt de azért egyesek leugatnak...
11-22 19:05 - nek: nem csak én gondoltam igy, hanem mások is szal neked kéne befogni a büdös pofááááád te sz@rházi.
aki meg lekQrvázta a lányt, annak is mi köze van a dolgokhoz? Van joga másokrol pofáznia?főleg h nem is ismeri....? pffff ennyit rolatok...(többség)
te meg költsd el azt a krva pénzt azt' legyenek boldogok, hogy csoró lettél... xD nem értem miért jó nekik ez a kár öröm -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!