Mi a véleményetek arról, ha a szülők az egyik gyerknek vesznek lakást, a másiknak nem?
Ha én megtehetném akkor mind a kettőnek vennék!
Vagy segítenék mindkettőnek a vásárlásban!!
Remélem tudok majd segíteni nekik!!!
Még kicsik a nagy 2 éves a kicsi 4 hónapos.
Nekem a nagyszüleim vettek lakást, nincs tesóm, de unokatesómnak is terveznek majd venni, ha egyetemre megy.
17L
Nálunk a páromat válaszút elé állították, hogy vagy szakít velem, vagy kitagadják.
A válasza az volt, hogy dugjátok fel a pénzeteket, ha nektek ennyit ér.
A testvére egy egyetlen örökös, de ő nem bánja.
Nálunk úgy oldották meg a szülők, hogy az öcsémnek vettek lakást, és amiben a szüleink laknak most, azt meg az én nevemre iratták. Nekem meg a férjemnek van külön lakásunk, de anyuék így tartották igazságosnak.
Az megint más kérdés, hogy egyszerre egy szülőpár általában egy lakást tud venni hirtelen.. gondolom a másik testvérnek még nem kell most rögtön, de biztos, hogy a szülők (ha tudnak) ott is be fognak segíteni majd, ugyanúgy, mint a másik testvérnek.
Igen, akkor nem kellett rögtön, aztán amikorra kellett volna elúszott a pénz, mert időközben befektették másba a szülők, és buktak rajta.
Utolsó válaszoló: hogy oldották meg végül a családon belüli konfliktust?
Nálunk a nagyszüleink kivételeztek a legnagyobb bátyámmal.
Mindig ő volt a kedvenc, mindig csak azt kérdezte a mama, hogy "Andriska hogy van, mi van vele?" Én meg a másik tesóm le voltunk sz*rva mindig.
A legidősebb bátyámnak adtak majdnem 3 millió Ft-ot, hogy legyen önerőjük a lakásukhoz. A másik tesómék szenvedtek a hitellel (bár tény hogy ők jobban álltak anyagilag, ezért úgy gondolták nekik nincs szükségük pénzre) én szintén nem kaptam semmit.
Nem azt mondom, hogy irigy vagyok, mert ők különben mehettek volna a híd alá ha nem kapnak hitelt, de azért ez így nem igazságos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!