Miért kell a másiknak nekiesni, ha v. miről más a véleménye?
A családom állandóan bunkózik, meg sérteget, már ha csak annyit mondok, hogy máshogy látom az adott szitut, más a véleményem.
Ugyanezt látom itt is, szokás nekiesni annak, aki más véleményen van, és mostanában egyre durvábban.
Én érdekes, el tudom fogadni az ellentétes véleményt, max. érvelek normális stílusban, de akkor sem mondom el a másikat minden sz.rnak...
Más miért nem tudja ezt tenni?
Emberek, zéró tolerancia?
Bizony jól látod a dolgokat.Itt a gyakorin elég élesen ki is jön ez a helyzet.De én nem csodálkozom.
Hiszen a tévé,rádió,a munkahely,a család,iskola szinte mindenhol csakis a rosszat közvetítik az embereknek,és szinte szuggerálják,hogy nehogy jól érezze magát az illető.
A sok rossz hír eredménye az hogy mindenki gyűlöl mindenkit,mindenki elkeseredett vagy irigy.
Én kivonom magam belőle teljesen.Nem nézek híradót,nem politizálok,és nem hallgatok rádiót.Nem érdekel,hogy hol sztrájkolnak,és nem hisztizek mert megint emelkedtek az árak.(úgyse változik meg hiába verném magam a földhöz)
Ha az emberek nem csak a durvaságot hallanák,látnák,akkor nyugodtabbak lennének..
Egyébként én csak jókat nevetek azokon a szánalmas hozzászólókon akik pocskondiáznak..Szinte látom a lelki szemeim előtt,hogy kidagadnak a nyaki erei és vörösödik a képe az idegtől. :)
Fogadd el, hogy ezen az oldalon ez - sajnos - így is marad.
Hiszen gondolj bele, arc nélkül élhetik ki magukat az emberek. Elég szomorú, hogy ez így van. Aki az életben megjátssza, hogy tud normálisan reagálni más véleményekre, itt meg állat módjára írogat, az itt adja ki magából azt, amit máshol nem lehet. Szerintem ez álszentség.
Nem mindenki nőtt fel lányregényeken,és nem lehet mindenki széplélek.A tökéletes világot akarod,de ez csak álom marad.
Azt javaslom ülj be az időgépedbe,és csatlakozz egy hippi közösséghez,ott mindenki szeret mindenkit,és egész nap szeretkezhetsz ahelyett hogy háborúznál.
Szia! Én is elfogadom más véleményét. Ki így, ki úgy látja a dolgokat. Aki a másiknak nekiesik, főleg piti ügyekben, hogy "kinek van igaza", azzal gondok vannak. Elmondod Te is, elmondom én is, elmondja mindenki a véleményét és kész. A legjobbnak tűnő megoldást pedig kiválasztják.. Ennyi..
A hab a tortán a "butaság", ha a saját igazát akarja valaki bizonygatni és másra erőszakolni:). A vadidegeneknél ez még hagyján, de a családod lehetne veled normálisabb is.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ennek nem kellene így lennie és nem is igazán tudom elfogadni. A durva, sértő módon megfogalmazott véleményeket bizony ma már én is vissza-utasítom, kikérem magamnak. Amikor erre az oldalra rátaláltam, sokszor napokig tudtam azon keseregni, ha valaki durván beszólt. Ma már inkább rendre utasítom az illetőt.
Ha egyre többen tesszük ezt, vagy "megtanítjuk" azt a néhány embert, aki nem tud normálisan kommunikálni, vagy elvesszük a kedvüket attól, hogy itt éljék ki magukat. A munkahelyi stb. helyeken összeszedett feszültséget vezesse le mindenki egy kispárnán, vagy ahol akarja, de ne itt.
Íme az üdítő kivétel: én a gyk-n és az életben is mindig azt mondom, hogy nem kell egyetérteni mindig, mindenkinek, mindenben, hanem meg kell tanulni TISZTELETBEN TARTANI és tudomásul venni az eltérő véleményt. Hiszen nincsenek jobb vagy rosszabb álláspontok, csak eltérőek.
Még nagyon kirívó esetben is lehet tolerálni a másikat. Mondjuk valaki felír egy kérdést, hogy mondjuk mittudomén pedofil és kisgyerekek fotójára veri, de tevőlegesen nem tenne ilyet.
Na most ő biztos kapni fog hideget-meleget. SZinte biztos, hogy lesz aki hülyének tartja, mert akkor már miért nem éli ki magát, lesz, aki egyből ki akarná végeztetni és mind a kettő le fogja hurrogni azt, aki teszem fel azt mondja, hogy addig, amíg ezzel kárt vagy megrázkódtatást nem okoz senkinek, addig a magánügye és azt csinál a fényképek előtt a neten, amit akar. Utána ez a véleményező lesz egyesek szemében szánalmas, másokéban realista. És ne feledjük, ha valaki rólunk negatívan ítélkezik (pl: "szánalmas vagy") azzal nem azt tudtad meg, hogy te valóban szánalmas vagy, csak azt, hogy Tógyer Jakabnak az a véleménye rólad, hogy szánalmas vagy.
Nekem az "tetszik", amikor valaki azt kérdezi, hogyan kell sütni-főzni valami kaját. Többen írják a saját megszokott receptjüket, mikor valaki "beszól", hogy az úgy sz..r, nehogy megcsináld!
Nem veszi észre, hogy ahány ház, annyi szokás, vagy vannak az országnak különböző részei, az u.n. "tájjellegű" ételek, szokások. Ennek ellenére pocskondiázza azt az ételt, amit esetleg nemcsak a válaszoló, hanem több száz, több ezer ember is úgy készít.
Az ilyentől teljesen kiakadok. Miért nem tudja az illető azt mondani, hogy ő pedig így meg így készíti, mert neki úgy ízlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!