Olvassátok el! Érdekel más véleménye is az én kis sztorimról? [! ]
"Apukámnak minél előbb meg kellene műteni a lábát, de nem műttetik mert nincs rá pénz.. "
Mióta kell fizetni a műtétért Magyarországon???
Amúgy felnőtt ember, azt csinál amit akar. Tedd ki a macskákat és gond megoldva. Azt se kellett volna engedned, hogy otthagyja őket nálad.
Azt egyébkén tudtad, hogy terhesként kerülnöd kéne a macskákat?
Beszélj anyukáddal, és mond el neki a véleményedet finoman. Elég érdekes egyébként, hogy az összes kutyája daganatosan fiatalon meghalt. Nekem már nem lenne kedvem több kutyát felnevelni és elveszíteni.
A macskákról meg annyit, hogy ha el akraja passzolni, akkor passzolja el őket ő, vagy egyszerűen tegye ki őket, vagy...tudom, ez állatkínzás, meg nem kéne ilyet csinálni, de ha egyszer nem lenne hova tenni őket, akkor lehet választani, melyik jobb a macskának: kitenni az utcára, vagy véget vetni az életének. El kell altatni őket, és legközelebb vigyázni, hogy ne legyenek kiscicák.
Én sem szeretem, mikor azt látom, hogy valaki előtérbe helyez egy állatot az ember elé.
Ott van nekem is anyósom. Mindig van az ételben olyan falat, ami a kutyáé, pedig ők is szeretik. Együtt esznek a kutyával, a kutya majd kinézi a szájukból, és ha pl rizses hús vagy bármi, amiben hús van, kerül terítékre, képesek odaadni a kutyának az összes húst belőle, ők meg eszik a szaftos rizst. Múltkor is, ott ettem, és a húslevesben egyetlen egyet eszek meg, a májat. Hát nem volt máj, mert az a kutyának járt....szerintem ez nem normális. Tudom anyósomról, hogy ha az éhalál kerülgetné, tuti, hogy inkább a kutyának adna kaját, ő meg éhen halna. Akárki bármit mond, ez nem normális.
Teljesen olyan véleményen vagyok, mint te.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:00
62 evesen mar regen bezarult a kapu nala.
Kerdezo, miert itt idegeskedsz, miert nem kerdezted meg ugyanezeket az anyukadtol? A terhesseg sem betegseg. Ugy allitod magad elo. Azert mert meg nagymama szeretheti az allatokat, apad meg egy papucs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!