Olvassátok el! Érdekel más véleménye is az én kis sztorimról? [! ]
Figyelt kérdés
Szóval, van egy állatmániás anyám aki már nagymama, és már teljesen ki vagyok tőle. Az összes kutyája (15 év alatt 5 kutya)abba pusztult bele fiatalon (3-4 évesen)hogy daganatosak lettek, furcsa "véletlen".. de nem is ez a lényeg. Apukámnak minél előbb meg kellene műteni a lábát, de nem műttetik mert nincs rá pénz.. tegnap mesélte Anyukám hogy vitték a kutyát orvoshoz műttetni, ami 130ezer- került, de apámnak már nincs pénz megcsináltatni a lábát, csak annak a rohadt dögnek. Annyira felháborított hogy az szörnyű.Mellesleg 9.hónapos terhes vagyok, bármikor szülhetek, és tegnap állított be 3 beteg macskával hogy majd én elajándékozom őket, mert falun nem kell senkinek. Hát mit gondol már??? Nekem van időm ilyennel foglalkozni, persze azt hogy én hogy vagyok soha nem kérdezi meg. Aztán tegnap amikor már itt voltak a macskák és ők hazamentek [nagyon messze lakunk egymástól, én pesti vagyok ő vidéki] otthonról felhív hogy a macskáknak adjak tejet mert még szopnak, és ez nagyon fontos. 62éves nagymama, hogy gondolhat ilyet?????? Nagyon ideges vagyok. Rengeteg ilyen állatmániás embert látok, neten, és mindenhol, akiknek fontosabb az állat mint az ember... Imádom őket, de ne essünk már túlzásba!2011. aug. 21. 15:47
11/15 anonim válasza:
a kapuzárásit úgy értettem, gondolom nem most keződött nála, akkor hülyült meg igazán.
12/15 A kérdező kommentje:
toxmoplazmózison már túl vagyok, persze akkor semi féle képpen nem engedtem volna ide őket.
2011. aug. 21. 16:27
13/15 A kérdező kommentje:
toxoplazmózis*
2011. aug. 21. 16:28
14/15 anonim válasza:
Engem az érdekel, hogy anyád gyerekkorodban gyakran vitt-e orvoshoz, és győzött meg téged és az orvosokat, hogy beteg vagy?
Milyen ember anyád? Milyen élete volt? Volt-e nagyobb befolyása valamire? Mit dolgozott? Elismerték-e? Érdemes-e elismerésre? Milyen társas kapcsolatai vannak, voltak?
(tudsz angolul?)
Azért gondoltam erre, mert rád már nincs befolyása, apád betegsége nem nagy szám, a "korral jár", és különben sem áll apád fölött anyád, ezért gyerekpótlék fiatal kutyákat betegít meg, hogy az állatorvostól megkapja az odafigyelést.
De szerintem mellélőttem, viszont jó kis sztori lenne. :)
15/15 anonim válasza:
Ez a cikk, ez a betegseg szulokrol szol, akik gyerekeikeet betegitik meg, hogy dokitol figyelmet kapjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!