Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szülők tudta nélkül lehetséges...

Szülők tudta nélkül lehetséges lakást venni 17 évesen?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 17:44
1 2 3 4 5
 11/42 anonim válasza:
86%
Nekem 8 évesen haltak meg a szüleim.örököltem nem kevés pénzt de mogottem ott volt a gyámhatóság is.18 éves koromig még azt is megszabták hova tehettem be a pénzt kamatozni utana meg h mire költhettem persze ingatlanra csak.18 éves korod elött kizárt h tudjál egyedül venni lakást.és még utana is jó ha felnött ott van veled mert a fiatalokat igencsak szeretik atverni lehet neked akármilyen ügyvéded.tapasztatból írom.
2009. nov. 22. 18:13
 12/42 anonim válasza:
34%
diákmunkából összeszedtél annyi pénzt, amiből lakást tudsz venni? nem semmi
2009. nov. 22. 18:13
 13/42 anonim ***** válasza:
Ha valami két utcás faluban néztél ki magadnak egy házat 150 rugóért akkor oké, de...
2009. nov. 22. 18:23
 14/42 anonim ***** válasza:
33%
Így ismeretlenül avassad már be a választ epedve váró közönségedet a részletekbe, úgyismint hol van az a lakás, mekkora és főleg mennyiért kínálják, milyen munkát végzel és mennyit adnak érte, hogy ilyen jól fizet? Közkívánatra.
2009. nov. 22. 18:24
 15/42 anonim ***** válasza:

hát nem mind1, h mennyibe kerül az az álomlakás. de komolyan, honnan van rá pénzed??? 2 év alatt max akkor lehet ennyit összeszedni, ha milliókat keresel.

amúgy én is ennyi idősen kaptam lakást, de azt a nagyszüleim vették nekem....

2009. nov. 22. 18:28
 16/42 anonim ***** válasza:
46%
ha drogdílerkedsz, úgy könnyen összejön, persze. de csak kibírsz még egy évet lebukás nélkül, aztán jöhet a kecó.
2009. nov. 22. 18:31
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne legyetek mar ilyenek.Van neki penze ra es kesz!En orulok,hogy neked ilyen konnyen lesz lakasod es nem 55 eves korodig torlesztgeted.
2009. nov. 22. 18:33
 18/42 anonim válasza:

Hát a tudtuk nélkül biztos nem lehet. Még korlátozottan cselekvőképes vagy, ezért nem írhatod alá az adásvételi szerződést. De ha bemész az illetékes gyámhatósághoz, és elmondod mit akarsz, akkor lehet hogy kirendelnek egy erre az alkalomra szóló eseti gondnokot, ha alaposnak látják a kérésed (szerintem nem az) De a szüleid biztos megtudják, úgyhogy én várnék a helyedben a nagykorúságig.

Egyébként már csak azért is jobb lenne ha a szüleid is tudnának róla, mert akkor kevesebb az esélye hogy átverjenek. nem vagy rutinos az ilyen ügyekben, a csalók mindenre képesek.

2009. nov. 22. 18:34
 19/42 anonim ***** válasza:
87%
Várj egy évet, ha ilyen jól keresel, addigra minden bútorra és persze az illetékre és hasonlókra is összejön a pénzed. A szüleid nélkül nem tudsz lakást venni.
2009. nov. 22. 18:34
 20/42 anonim ***** válasza:

biztos nem diákmunka...XD

így írta, "dolgozok"....hihi

2009. nov. 22. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!