Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Magyarországon miért elfogadot...

Magyarországon miért elfogadott eljárás az, hogy válás után a gyermeket/gyermekeket az anyának ítéli a bíróság?

Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 20:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%

Hol írtam, hogy apuka ment a gyerekért az oviba?

Idióta vagy.

2013. dec. 4. 21:24
 22/28 anonim ***** válasza:
21%
Ja az még hihetőbb, hogy haza küldték és kitöltötték. Max le..arták, más hülyeségét és visszaküldték üresen úgy hogy belese néztek.
2013. dec. 4. 21:30
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Főleg mondjuk az elvált gyerekek szülei gondolom láthatáson ezt töltögette apuka. Nagyon reprezentatív felmérés lehetett.
2013. dec. 4. 21:35
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

Apám annó azt mondta:

-Borjúnak a tehén mellett a helye.....

Azóta felborult a szemétláda,hál'istennek egy igen szenny betegségben.A temetésére se mentem el...................

2013. dec. 4. 22:15
 25/28 anonim ***** válasza:
Ez az egész egy kamu. A valóság az, hogy nem mérik fel hogy a kérdéses apuka, milyen, ilyen e mint a példában, vagy pedig a kivétel. Az anyát védik, ha kell a gyerek rovására is. Ha esetleg van egy férfi bíró akkor nyer az apa, nem a helyzet felmérése dönt, kutyát nem érdekli hogy az apuka foglalkozik e a gyerekkel.
2013. dec. 4. 22:20
 26/28 anonim ***** válasza:

[link]

"Azokban a válóperekben, ahol a szülők "harcolnak" a gyerekért, az elhelyezéseknél nagyjából fele-fele arányban döntenek az anya, illetve az apa javára.

Dr. Grád András egykori bíró, pszichológus, jelenlegi alkotmánybíró és dr. Kőrös András, a Legfelsőbb Bíróság társelnöke a Pesti Központi Kerületi Bíróság ítéleteit vizsgálva arra jutott, hogy azokban az válóperekben, ahol nincs közös megegyezés, a gyerekek az eseteknek alig több mint a felénél kerülnek az anyjukhoz. Az apák küzdelme tehát korántsem annyira reménytelen, mint azt sokan gondolják. Viszont a megegyezéses ügyek 90 százalékában a gyerekek az anya védőszárnyai alatt maradnak."

KEDVES APUKÁK!

Lehet küzdeni a gyerekért! Lehet napi 24 órában gyereket nevelni mint apa, reggel előbb felkelni reggelit csinálni, elszórni a csemetéket az intézményekben, munka közben rettegni, hogy ne csörrenjen meg a telefon, hogy a gyerek hányt/lázas, tessék azonnal hazavinni, lehet munka után rohanni, este leckét kikérdezni, vasalni, főzni, növényt gyűjteni környezetre, elfelejteni az esti sörözést, ismerkedés/csajozás felejtős, majd lehet várni, hogy anyuka kéthetente hétvégén jópofizzon.

Ja hogy ez már nem tetszik, ugye???

Amúgy a volt férjem az évnyitón látta először a választott iskolát, pedig többször kérdeztem a véleményét, de letojta, illetve "rád bízom"-ot böfögött a számítógép mögül. A matekkönyvét ki se nyitotta egyiknek sem, pedig nem őriztem páncélszekrényben. Mi a tökömet akarta volna őket váláskor, amikor azt se tudta milyen különórákra járnak????

2013. dec. 4. 22:54
 27/28 anonim ***** válasza:

Van apuka aki mindezt tudja, mint írtam, a baj az hogy egykalap alá próbálják őket venni az említett apukával. ha ez nem lenne, ha valódi vizsgálódás lenne s nem átlag, statisztikák alapján menne,akkor jobb világ lenne. nekem hiába mutattok, minden írást, személyesen tapasztaltam, apukát elkönyvelik ilyennek, mint amit itt említenek, s vele gyakorlatilag szóba se állnak.

"A gyermeknek az anyja mellett van a helye klisét hangoztatják."

2013. dec. 4. 22:59
 28/28 anonim ***** válasza:

Van egy jobb kérdésem:

Magyarországon a válás?

2013. dec. 5. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!