Magyarországon miért elfogadott eljárás az, hogy válás után a gyermeket/gyermekeket az anyának ítéli a bíróság?
Szerintem az a normális,hogyha egy gyerek az anyukájával nevelkedik.Az meg még normálisabb,hogy x éves kor után megkérdezik tőle,hogy kivel szeretne élni.Szóval mi is a gond?Meg a gyereknek nem frizbinek kéne lenni,hogy ide-oda dobálják,hanem egy megbecsült,szeretett gyereknek.
Nem értem,hogy sokan miért nem értik,hogy a gyereknek úgyis két szülője van,ha azok nem együtt laknak.
A FÉRFIAK MIÉRT NEM BÍRJÁK AZT,HA NEM ŐK GYŐZNEK?Vajon ennyire teljesítményorientáltak?Maximalisták?
És akkor hol marad a szeretet?Szerintem az anyánál.
Majd amikor tolófájásaik lesznek a férfiaknak,akkor majd megértjük őket abban,hogy a gyereküket akarják.
"Szerintem az a normális,hogyha egy gyerek az anyukájával nevelkedik"
Miért lenne normális? Pont ugyanúgy tudja egy apa is nevelni gyereket.
Sógornőmék csináltak az oviban egy felmérést, név nélkül. az apukák 95!!!!! %-a nem tudta megmondani, hogy hívják a gyerekorvost, milyen lázcsillapító van otthon vagy hogy mi a gyerek jele az oviban.
Na, hát kb ilyen arányban nem is kapják meg a gyerekeket váláskor. (és nem, nem vagyok elvált)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!