Meg lehet valahogy változtatni papíron a születési dátumomat? Két hónappal kéne hogy papíron öregebb legyek, van erre megoldás?
Születési dátumodat csak akkor írják át, ha adminisztrációs hiba miatt rosszul került bele.
Jogsit meg simán meg tudod szerezni a következő nyáron.
Ahogyan korábban is írták, okirat hamisítás lenne, ami komoly büntetéssel járna, mehetnél börtönbe.
Hülyének ne nézzetek már, tudom hogy nem megfogom a személyit, kikaparom az eredetit és alkoholosfilccel beírom... -.-" hanem valami olyan kiskapus dologra gondoltam, hogy valahogy 2 hónapot átírnának, vagy nem tudom. Hát persze, ráér a jogsi, hogy ne, csak nem nekem...
Köszönöm az értelmes válaszokat, az idióták...
Kiskapus dolog? Ezt most komolyan hogy képzelted el? Írsz egy kérvényt, hogy változtassák meg a születési dátumodat, mert valójában előbb születtél, csak bekerültél egy időgörbületbe, ezért hiszik, hogy máskor születtél? Vagy a rossz horoszkópra hivatkoznál?
A születésed időpontja egy szimpla dátum, amit a születési anyakönyvi kivonatodba feljegyeznek, aztán annyi. Az egy történés, nem tudsz változtatni a dátumán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!