Hogy tudnék változtatni? Mit tegyek? Van erre megoldás?
Mindig azt mondják,hogy a saját problémánk a legnagyobb probléma.De vannak esetek amikor még te is összeteszed a két kezed ,és azt mondod,hogy " te jó ég! Akkor én minek is sírok? Hiszen csak 21 éves vagyok,még az életem felét sem éltem le.Igaz a szüleim nem szeretnek,még nem találtam meg életem párját,de bőven van még lehetőségem arra,hogy küzdjek,keressem a nagy őt!"
Én 19 évesen nagy szerelmesen férjhez mentem,és szültem.iker fiaim lettek,és én voltam a világ legboldogabb embere.Egészen addig amíg a rendőr nem kopogott be hozzánk(akkor fel sem tűnt hogy az utcában a mentő is ott volt már) Közölte majdnem sírva a fiatal rendőr hogy a férjem és a 4 éves iker fiaim autóbalesetben meghaltak.(megégtek)
De a tragédiám itt nem értek végett,és nem is itt kezdődtek.De ez a tragédia volt az ami még most is elevenen él bennem.Azt,hogy az anyám alkoholista volt,és állandóan vert,már rég nem érdekel.Azt,hogy én mint élőhalott újra élni kezdtem,és újra férjhez mentem,majd a volt férjem okozott újabb tragédiát,még ezen is túlléptem..Én sok minden megéltem..Végül is 36 évesen újra szerelmes lettem,és született egy csodálatos lányom..
A lányom ma mindenért kárpótol.Minden átélt fájdalomért,tragédiáért.Ma már hálát adok az égieknek,hogy élhetek..Na ezért kell neked is küzdeni,és nem feladni..Eljön majd a te időd is,amikor boldog,és szerelmes leszel.Amikor majd a karodban lesz egy pici baba aki önzetlenül fog szeretni,és szívből szeretheted,Akiért érdemes lesz élni,és akár meghalni is..21 évesen még fiatal vagy,hogy öngyilkosságon járjon az eszed..
40/N
ma 20:01
te jó isten!!! Na én ezek után nem is gondolom,hogy olyan rossz lenne az életem..Pedig azt hittem csak én vagyok olyan szerencsétlen,hogy nem találja meg a párját..De ezt átélni,és túlélni..nem semmi!
20:01 nagyon durva történet és könnybe lábadt a szemem, miközben olvastam. Az én problémáim a tieidhez képest említésre sem méltók.
21/F
ma 20:46
Lehet,hogy nem vigasztaljuk meg,de ráébreszthetjük,hogy van értelme az életnek,és nem szabad idő előtt feladni.Sosem tudhatja,hogy mit hoz a holnap.Ha most eldobná az életét,akkor mitől lenne jobb? Semmivel,Sőt.rosszabb lenne,mert elcseszné annak a lehetőségét,hogy valahol valaki őt szeresse,hogy az élete jó legyen.
Ha a tragédia után eldobtam volna az életemet(hazudnék ha azt mondanám,hogy nem fordult meg a fejembe.Megfordult,én is öngyilkos akartam lenni) akkor ma nem lennél boldog,ma nem élhetne a lányom,és nem élhetne tovább a fiaim emléke,és az első szerelem emléke..
Nem kell vigasztani a kérdezőt,azzal sem érünk el semmit..De rá kell jönnie,hogy az élet nem mindig szép és jó,és mindig vannak helyzetek amikor fáj,nagyon fáj..De ettől függetlenül élni jó.
(20:01 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!