Nagyon szeretnék ezen változtatni. Van megoldás? Unom a banánt.
sziasztok.14 éves vagyok.kb.157 cm .magas.nem duci.hosszú hullámos (derékig érő hajam van) fekete szemem.a hajam színe barna.nagyon unom a banánt.mit csináljak vele??valamikor csak kibontom és hagy legyen úgy..valamikor összefogom de akkor csúnya mert hátul göndör.:Snem vaasalom ki mert nem szeretem az olyan cuccokat nem tudom miért.sokan dícsérik hogy milyen szép.tudnátok adni tippeket??
a másik.ugye fekete a szemem és elég barna a bőröm is.az alapozó,szemceruza,szempillaspirál.alap dolgok számomra.de kezdenek fogyóban lenni.hol tudnék bevásárolni olcsón rendesen???és lécci képeket is küldjetek.valami jó minőségű cuccokra gondoltam.ezeket hol kapom meg?? olyan 1000 ft alatt????????????????????
előre is köszi a válaszokat.
"nagyon unom a banánt.mit csináljak vele??valamikor csak kibontom és hagy legyen úgy.."
ezen most nagyonnevetek mert elképzeltem, hogy kibontod a banánt és úgy hagyod nem eszed meg
akkor csak háháá :D XDD
mind 1 akkor arra nefigyelj hülyevagyok XDD
Esetleg vágasd le a hajad más fazonúra. Amúgy szerintem nem néz ki rosszul ha össze van fogva a hajad és viszont hátul göndör, nagyon sok ilyet látok suliba, buszon...
Én szempilla spirált az avonból szoktam venni kb 1200 ft.
Szemceruzát is onnan (Color Trend-es) hát az változó 300-800 ft-ig. Ja és púdert is onnan szoktam venni, az is Color Trend-es és kb 700-900 ft.
Én meg vagyok velük elégedve.
18L
hátigen énis gondolkoztam már rajta:DD
köszi a választ .:)
én ajánlom neked a rossmann essence márkáját az alacsonyabb árkategóriában egészz jó minőség. color trendet nem szeretem minőségben hagy kívánnivalót maga után.
ha pesti vagy asia centerben meg tudod venni olcsóbban a jobb márkákat. én is ott szoktam.
23/L
szerintem szép ha copfba van a hajad és a vége göndör.. esetleg azt is kipróbálhatod hogy csak a felső tincseket összefogod és a töbit hagyod lógni.
olcsó sminkeket a dmben vagy rossmannba keress s-he pl olcsó és elég jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!