Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon szeretnék ezen változta...

Nagyon szeretnék ezen változtatni. Van megoldás? Unom a banánt.

Figyelt kérdés

sziasztok.14 éves vagyok.kb.157 cm .magas.nem duci.hosszú hullámos (derékig érő hajam van) fekete szemem.a hajam színe barna.nagyon unom a banánt.mit csináljak vele??valamikor csak kibontom és hagy legyen úgy..valamikor összefogom de akkor csúnya mert hátul göndör.:Snem vaasalom ki mert nem szeretem az olyan cuccokat nem tudom miért.sokan dícsérik hogy milyen szép.tudnátok adni tippeket??

a másik.ugye fekete a szemem és elég barna a bőröm is.az alapozó,szemceruza,szempillaspirál.alap dolgok számomra.de kezdenek fogyóban lenni.hol tudnék bevásárolni olcsón rendesen???és lécci képeket is küldjetek.valami jó minőségű cuccokra gondoltam.ezeket hol kapom meg?? olyan 1000 ft alatt????????????????????

előre is köszi a válaszokat.

2010. szept. 9. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"nagyon unom a banánt.mit csináljak vele??valamikor csak kibontom és hagy legyen úgy.."

ezen most nagyonnevetek mert elképzeltem, hogy kibontod a banánt és úgy hagyod nem eszed meg

2010. szept. 9. 13:25
 2/7 A kérdező kommentje:

akkor csak háháá :D XDD

mind 1 akkor arra nefigyelj hülyevagyok XDD

2010. szept. 9. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg vágasd le a hajad más fazonúra. Amúgy szerintem nem néz ki rosszul ha össze van fogva a hajad és viszont hátul göndör, nagyon sok ilyet látok suliba, buszon...

Én szempilla spirált az avonból szoktam venni kb 1200 ft.

Szemceruzát is onnan (Color Trend-es) hát az változó 300-800 ft-ig. Ja és púdert is onnan szoktam venni, az is Color Trend-es és kb 700-900 ft.

Én meg vagyok velük elégedve.

18L

2010. szept. 9. 13:30
 4/7 A kérdező kommentje:

hátigen énis gondolkoztam már rajta:DD

köszi a választ .:)

2010. szept. 9. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:

én ajánlom neked a rossmann essence márkáját az alacsonyabb árkategóriában egészz jó minőség. color trendet nem szeretem minőségben hagy kívánnivalót maga után.

ha pesti vagy asia centerben meg tudod venni olcsóbban a jobb márkákat. én is ott szoktam.

23/L

2010. szept. 9. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem szép ha copfba van a hajad és a vége göndör.. esetleg azt is kipróbálhatod hogy csak a felső tincseket összefogod és a töbit hagyod lógni.

olcsó sminkeket a dmben vagy rossmannba keress s-he pl olcsó és elég jó

2010. szept. 9. 13:49
 7/7 anonim válasza:
Én is az Avont ajánlom meg a Dm-et. Nekem is göndör/hullámos hajam van. Hosszú volt, de most vágattam le egy-két hete. Aszimmetrikus frizurám van, vagyis az egyik oldalon hosszabb. Kb. az államig ér, a másik oldalon pedig lennebb egy kicsit. A következőket szoktam csinálni: kivasalom az elülső tincseket és a hosszabbik tincset. Habot teszek (a vasalatlan részre), aztán az egész hajamra pedig Balea Trend it up hajformázó krémet. Így nagyon szexi, mások is mondták. A habtól jól begöndörödik és erős lesz a tartása, a krémtől pedig sima marad elől és ad egy formát a göndörségnek. Ha pedig nem vasalom ki elől, akkor az a hosszú tincs végét befonom, vagy csak teszek rá egy kicsi gumit (a végére), ez is nagyon trendi. Sok sikert!
2010. szept. 10. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!