Hallgathatok az utcán Divízió88-at meg hasonlókat?
hallgatni nem bűn ! de bunkóság és veszélyes !
Bunkóság: zenét hallgatni utcán !
Veszélyes: 25 hiperpigmentált kan és úgy nyüszitesz mint a bodri kutya !
Szerintem pl: pesten ne csinálj ilyet mert meghalsz 1-2 nap alatt ! És nem alkotmány ellenes a szöveg mivel SZÓLÁSSZABADSÁG !!
Tedd nyugodtan de csak pár haver kíséretében:D
Anno mi is így csináltuk csak pankok voltak a célpontban az Ostoba című számmal amit még a hétköznapi hülyék írtak szerintem szép átköltés lett belőle (kösz Divízió88)
cigányok ma súlyosabb bűnöket követnek el tényleg el kéne rettenteni őket a szokásos népi szokásaiktól...
Gusztustalan a rasszizmus.
Bár tény, hogy az etnikumok nagy része rossz. Gyilkol, lop, egyéb. De! Van egy pár (sajnos nem sok) egyetemet végzett, jó munkával rendelkező roma. Szóval nekem nem a fajjal van bajom, hanem a rossz emberekkel. Mert egy magyar ember is lehet rossz. Vagy éppen egy német vagy egy francia is. Mindegy. Nem a nemzetiségtől függ.
És ne azzal akarjunk a hyelzeten változtatni, hogy "nyírjuk ki a cigányokat!", hanem próbáljuk őket egy magasabb színvonalra hozni. (Bár tény, hogy nagy részük nem is igazán akar tanulni, dolgozni, de a maradéknak meg kéne adni az esélyt.) És persze, ha provokálod őket ilyen zenékkel, attól csak rosszabb lesz a helyzet, mert a dolgozó roma is azt fogja mondani, hogy oké, akkor majd ő is kinyírja magyarokat, mert szidja a népét. És ennek sose lesz vége. És ezt a témát is lehetne taglalni nagyon sokáig....
Kitartás Bajtárs!
Amúgy biiiiiiiiiirkanéééééép... beeeeeee beeeeee beeeeeeee...
Bégessetek csak, én inkább teszek valamit. Ha kell kimegyek az utcára és hallgatom a D88-at, jöjjenek rám 20an miattam. És nem futok el. Elvernek? Pont leszarom. ELEGÜNK VAN MÁR, EGY A TÖRVÉNY, ITT MI VAGYUNK OTTHON!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!