Hallgathatok az utcán Divízió88-at meg hasonlókat?
hallgathatsz, jogi következméne nem lesz, de azon se lepődj meg, ha néhány "hiperpigmentált vadbarom" majd jól pofánvág.
mondd, te teljesen normális vagy?
hergelni akarod a "hiperpigmentált vadbarmokat", aztán ha jól elkalapálnak, akkor meg szaladsz a kurucinfora sírni, hogy "azok az állatok megvertek, mert magyar vagyok"
nem, nem azért fognak megverni, mert magyar vagy, hanem azért, mert egy barom vagy.
Hallgathatsz.
De valóban egy rohadt bunkó dolog, semmi emberség nincs benned. Rosszabb vagy mint a cigányok akiket utálsz... valaha belegondoltál már?
23:43
nem ölök, nem lopok, nem csalok, csak a lelkébe gázolok
gondold végig...
:D
Ez azért provokációnak minősül szerintem,de nem tudom.
Anno még ifjú szakközepes koromban én is csináltam hasonlót a haverokkal.
Utaztunk hazafele a buszon a haverokkal azt a cigánygaleri hátul hangosan hallgatta a nyomorék zenéjüket,kiabáltak meg beszólogattak az öregeknek.Azt már unta az egész busz őket,de senki nem mert szólni,mert akkor egyből rászállnak.
Azt egyik megállónál szálnak fel a bőrfejű ismerősök.
Na mondom ez jó lesz:)
Egyből elő a telefont!Megkerestük a Divizió88 Cigánykérdés című számát és fullhangosan nyomtuk a buszon.
Erre cigányok egyből elkezdtek odajönni,fenyegetőzni azt mikor a bőrfejű ismerősöket meglátták mindjárt beszartak azt visszahőköltek.Következő leszállónál mind leszállt nagy fenyegetőzések közepette.
Mi meg a buszon ülők meg jót röhögtünk rajtuk:D
Hiába nah,késő gyermekkoromat éltem akkor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!