Hallgathatok az utcán Divízió88-at meg hasonlókat?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy lehetne fülhallgatóval is, de szimplán mert egy bunkó állat vagyok, a cigányok képébe akarok vigyorogni a "megdögletek romák" közben. Természetesen a kérdés a jogi vonzatokra vonatkozik, nem félek pár hiperpigmentált vadbaromtól, csak az érdekel, hogy alapvetően alkotmányellenes szövegű zenéket hallgathatok e az utcán. Köszi.
Ezt a "he"-zést fejezzétek már be, qrvára idegesítő, fogadjunk az orkoktól tanultátok el ezt is.
2009. nov. 19. 13:57
22/41 anonim válasza:
Szerintem ebben a zenében a szöveg a lényeg. Ez a zene nem törvényellenes, de egyik lemezkiadó sem vállalta. Szerintem jó zene.
Haverokkal az utcán ülünk, és ezt hallgatjuk hangosan. Amikor a rohadt cigányok arra jönnek, nem szólnak egy szót sem. Vagy szarnak, vagy nem érdekli őket.
2009. dec. 24. 14:53
23/41 anonim válasza:
Haverok is szokták :) Persze hergelni csak saját felelősségre, de egyébként ez jár a mocskoknak. Néhány kommentet kivéve egy dolgot látok itt: TV előtt kultúrálódó tömegbarmokat akik mennek a nép után az MSZP & FIDESZ párbajba és nem veszik észre a nemzeti oldalt. Azoknak tudom ajánlani, hogy nemzeti oldalakt olvassanak a neten és ne a nyomorék TV-t bámulják! Kitartás Bajtárs!
2010. jan. 21. 15:09
24/41 anonim válasza:
Nincs betiltva a zenekar, se az albumaik. A tagjaik ellen eljárás indult uszító szövegért. :D Csak eggyik kiadó sem vállalja őket. Nyugodtan hallgathatod, én is hallgatom a szövege miatt!
2010. ápr. 24. 17:38
25/41 anonim válasza:
Igen csak azt... de csak fülh.-val .Mondjuk direkt nyitott és így is mindenki hallja a közelemben :D
2010. ápr. 30. 14:32
26/41 anonim válasza:
:D Hallgasd csak és ha kütözködik a kis dzsipó akkor verd fejbe D88 D88 D88
2010. jún. 19. 11:37
27/41 anonim válasza:
Megdögletek romák, ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ MILYEN NAGY KÁR :D
2010. jún. 19. 17:11
28/41 anonim válasza:
szemét az anyátok pics@ja!ez a legjobb zene! én is hallgattam már az utcán,ti hülye degenerált vadbarmok!csak aztán kérdez legyél egy kigyúrt skinhead állat,mert ha nem akkor sajnos megvárnak 10-en,20-an a sarkon és megkéselnek vagy ilyesmi,szóval csak óvatosan!
2010. jún. 24. 12:45
29/41 anonim válasza:
Fúúj undorító! Azonnal vedd meg nótár mari vagy győzike új lemezét és térj meg!!! mégis hogy képzeled ezt? megerőszakolják bivalybaszknádon nagymutered a kan cigányok, halálra verik a tanár nagyfaterod, megkárosítanak naponta 12342340123402340 embert és te ahelyett hogy még támogatnád őket és segítenél nekik integrálódni lázacc!!!!! felháborító!!!! fujjj!! náczy!!!
2010. júl. 28. 20:35
30/41 anonim válasza:
Azok a kommentelők akik ezt elítélik fogadni mernék hogy, ha látnak 1 nagy norvég csordát inkább elkerülik minthogy mellettük keljen elmenni vagy simán végignézik ha betalálnak valakit, és ha 1 nőstény ork feltereli az eresztéseit pl a buszra s a nagyothallásukból adódó üvöltözésüket inkább eltűri. Ez a tipikus szar magyar mentalitás inkább tűr és hagyja magát felemészteni minthogy tenne bármit is, mert a tv azt látja hogy ez így jó ez így szép amit csinálnak hisz ők is emberek segíteni kell őket, ell kell tartani őket, mert ez nekünk nagyon nagyon csudijó!!! ráférne erre az országra 1 szemléletváltás...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!