Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A Penny Market-ben ma délután...

A Penny Market-ben ma délután "kirabolt" a pénztárosnő. Mit tegyek? Illetve, hogyan mondjam el a családnak?

Figyelt kérdés

Bp.-en a pesti úton lévő Penny Marketben a pénztárosnő többször is lehúzta ma délután a bankkártyámat egymás után, majd azt mondta, hogy nem működik a terminál. Így kénytelen voltam kp.-ben kifizetni a 4.900 Ft-ot.

Viszont régebben, -amikor benzinkutaknál gyakori volt, hogy többször is lehúzták a bankkártyákat-, óvatosságból előfizettem sms-ben történő banki értesítésre, így a parkolóban már jöttek is egymás után a banki sms-ek, hogy még kétszer levonták egymás után az 4.900 Ft-ot. Természetesen ennyivel csökkent mindkét esetben a fennmaradt egyenlegem.

Rögtön visszamentem, de a pénztárosnőnek állt még feljebb és mindent arcátlanul letagadott. A telefonértesítésre meg azt mondta, hogy azt én is küldhettem magamnak.

Végül beírtam kínomban a panaszkönyvbe.

De még akkor is magaslóról beszélt velem.

Szerintetek mit tegyek?

Vertek át már titeket is üzlet pénztárában?

#bankkártya #Penny Market #kártyalehúzás
2013. okt. 24. 19:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Még ha 2x jóvá is írják, még ott van a kp.
2013. okt. 24. 20:25
 12/26 anonim ***** válasza:
64%
Blokkot megőrizted?
2013. okt. 24. 20:34
 13/26 szántóvető ***** válasza:
64%

jól tetted hogy beírtad a panaszkönyvbe.a banki kimutatáson rajta lesz hogy mikor és hol használtad a kártyát,tehát nem tudja a bolt letagadni.

pin-kódot nem kellett megadni?

2013. okt. 24. 20:40
 14/26 A kérdező kommentje:

Egyfolytában hívom a Telebankot, de csak a különböző menüpontokat tudom kapcsolgatni, és élő emberhez nem jutottam el.

Már egy csomó pénzem elment ere is, mert csak mobil telefonom van.

Persze, hogy meg van a blokk.

Megvannak a banki sms-ek és egyenlegek is.

Meg van egy példánya a vásárlók könyvébe tett beírásomnak.

Csak azt nem értem, hogy miért tagad ennyire a pénztáros, hiszen egy csomó bizonyítékom van.

Nekem ez a gyanús!

Reggel megyek a bankba.

2013. okt. 24. 21:17
 15/26 anonim ***** válasza:
77%
orrba szájba mondják az öltönyös makik a híradóban hogy mennyire el vagyunk maradva a nyugattól merthogy kőkörszaki módon még mindig a kp-val fizetünk...hát én pont emiatt vagyok a kp-híve huszonévesen
2013. okt. 24. 21:41
 16/26 anonim válasza:
És arról nem kaptál papírt, hogy a tranzakció sikertelen? Mert ha nem tudta levenni a pénzedet a kártyáról, akkor olyan papírt nyomtat a terminál. Vagy milyen papír jött ki a terminálból?
2013. okt. 24. 21:43
 17/26 anonim ***** válasza:

Ne legyél már ilyen töketlen. Besétálsz az üzletvezetőhöz, szépen higgadtan elmeséled neki a történteket, és ha azonnal nem tesz valamit, a rendőrségre vezet a következő utad.

Amúgy meg bankkártyával mégis hogyan tud saját zsebre dolgozni? Elég kamuszagú a sztori.

2013. okt. 24. 21:54
 18/26 anonim válasza:
15-ös, valóban el vagyunk maradva. Vásároltam külföldön a supermarketbe. Ott már rég nem ilyen lehúzós vacak van, pont az ilyen esetek miatt (gondolom én). Ott konkrétan helyben átutalod az összeget a bankszámládról a boltba. Kezdeményezi a pénz levételt, te csak berakod a kártyád a kütyübe, beírod pinkódot, okézod, és viszontlátás.
2013. okt. 24. 22:07
 19/26 A kérdező kommentje:

21:54

Ne legyél már ilyen hitetlen!

Sajnos valóságos a történet, és már látom, hogy rámegy majd a holnapom.

Reggel megyek a bankba, azután ha kézhez kaptam az egyenleget, akkor a Penny központjába.

Remélem, hogy kirúgják ezt a pénztároscsajt.

2013. okt. 24. 22:25
 20/26 A kérdező kommentje:

Ja, és semmilyen papír nem jött ki.

Azt mondta, hogy nem működik a terminál, fizessem ki kp.-ben

Mivel állt a sor mögöttem, így kifizettem.

Mire kiértem az autómhoz, egymás után jöttek a banki sms-ek.

A többit már leírtam.

2013. okt. 24. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!