A Penny Market-ben ma délután "kirabolt" a pénztárosnő. Mit tegyek? Illetve, hogyan mondjam el a családnak?
Bp.-en a pesti úton lévő Penny Marketben a pénztárosnő többször is lehúzta ma délután a bankkártyámat egymás után, majd azt mondta, hogy nem működik a terminál. Így kénytelen voltam kp.-ben kifizetni a 4.900 Ft-ot.
Viszont régebben, -amikor benzinkutaknál gyakori volt, hogy többször is lehúzták a bankkártyákat-, óvatosságból előfizettem sms-ben történő banki értesítésre, így a parkolóban már jöttek is egymás után a banki sms-ek, hogy még kétszer levonták egymás után az 4.900 Ft-ot. Természetesen ennyivel csökkent mindkét esetben a fennmaradt egyenlegem.
Rögtön visszamentem, de a pénztárosnőnek állt még feljebb és mindent arcátlanul letagadott. A telefonértesítésre meg azt mondta, hogy azt én is küldhettem magamnak.
Végül beírtam kínomban a panaszkönyvbe.
De még akkor is magaslóról beszélt velem.
Szerintetek mit tegyek?
Vertek át már titeket is üzlet pénztárában?
És ezt te csak úgy hagytad? Ha nincs külön kiírva hogy pénztártól való távozás után, reklamációt nem fogadunk el, én addig el nem mentem volna onnan, míg nem beszéltem egy üzletvezetővel vagy valami bennfentessel. Ha még egy 1000 Ft-ról beszélnénk azt mondom jóvan afelett még hunyorítva, de szemet hunyok fölötte de (ha jól értelmezem) te most 15 000 Ft-ot fizettél 5 helyett? Normális vagy, hogy ezt te csak úgy elnézed?
Kár egyébként, hogy Magyarországon még nem vezették be az "új" bankkártyás fizetési módszert pont az ilyen esetek elkerülésére...
Azt nem tudom, hogy hogyan oldják meg a pénz kivételét, de, hogy a bentlévő többletnek megfelelő árut hazaviheti és nem lesz nyoma.
Amúgy már többször volt, hogy hozzáütöttek még "véletlenül" pl. egy műag.zacskót, vagy más árucikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!