Helyeselnél egy olyan törvényt, hogy az összeesküvés-elmélet terjesztőket pánikkeltés, közösség elleni izgatás és súlyosabb esetekben hazai terrorizmus vádjával zárják börtönbe?
NEM
Nem a Rákosi korszakban vagyunk...
Én szeretem őket olvasgatni,kellemeseket lehet rajtuk röhögni,főleg a sok idiótán akik utána rettegnek a cikk alatt:D
Az mondjuk már kicsit felcsesz amikor engem neveznek naivnak meg agymosottnak mert van némi természettudományos ismeretem és nem copom be ezt az eszméletlen mennyiségű baromságot
engem csupán az zavar, hogy sok hiszékeny buta embert maguk mellé állítanak, és minden szavukat isszák...
őket mondjuk sajnálom, de tényleg, eldönteni, hogy mi összeesküvés elmélet, nem lehet...
Az a baj az összeesküvés-elméletekkel, hogy olyan eszméletlen nagy arányban hamisak és ráadásul ostobák, hogy egyszerűen nem éri meg kivételek után kutatni.
Az az egyébként a sarkított és primitív hozzáállás, hogy mindegyik hazugság, majdnem tökéletesen megállja a helyét a gyakorlatban.
Nem. Nincs semmi veszely abbol , hogy buta ember nem erti mi a kondenzacio.
Az otvenes evekben gonosz-jo szembeallitas volt. Amerika kuzdott a ruszkik ellen, a magantulajdonukat "fenyego" rendszer ellen ezzel a kitalacioval. Ha nem volt tomegnyomas es velemeny , akkor nem volt penz es keret megszavazva a haborusgatasra. Merottugye demokracia van/volt , tehat tudni kell vezetni a birkakat arrafele , amerre az allamerdeknek/faso vezetoknek szuksege volt a kozvelemeny tamogatasara
Kulonben mostanaban nyilt
Sok kerdesre van magyarazat : jobb tudni , mi a helyzet , mint felni az ismeretlentol. Nyilt weboldal , ahol sok talanyra van racionalis magyarazat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!