Rasszisták meddig beszélhetnek még büntetlenül "fajok"-ról?
Amíg világ a világ, úgyhogy kénytelen leszel beletörödni!
Az alma és a körte se egyforma.
"Látom megint megy a lepontozás."
Bár általában nem szoktam kommentekre reagálni (csak a kifejezetten nekem címzettekre), inkább a kérdésekre, de most kivételt teszek, mert nekem aztán szívügyem a szólásszabadság, ezért fontosnak tartok pár dolgot leszögezni ezzel kapcsolatban.
Tehát a tényállás: lepontoztak, mert elmondtad a véleményed.
Ezt úgy élted meg, hogy sérül a szólásszabadságod.
Valójában ez egy emberi jog, és mint ilyen, az államot kötelezi főleg. Tehát ha börtönbe kerülnél, vagy bírságolnának azért, mert azt mondtad, az ázsiaiak rendszertani besorolása eltér szerinted az európaiakétól, én lennék az első, aki tüntet a rehabilitációdért, annak ellenére, hogy marhaságnak tartom az állítást.
Az viszont, hogy lepontoztak, annyit jelent, hogy - és most kapaszkodj meg - másnak is joga van a szabad véleménynyilvánításhoz! Jogod van elmondani a véleményed, nekem meg jogom van nem egyetérteni.
Stop being a drama queen, a szólásszabadságod köszöni szépen, jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!