Mit szóltok hogy büntetik majd a lomizást?
Figyelt kérdés
A lomtalanításkor kihelyezett tárgyak a kihelyezés pillanatában a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. tulajdonába kerülnek″, tehát aki elvisz valamit, lopást követ el. új törvény.
Szerintem egy részről jó, más részről meg rossz. Hogy fogják majd betartatni a törvényt? Tuti azt fogják inzultálni a rendőrök, aki régi könyveket vagy játékokat akar hazavinni, nem azokat a népeket akik helyben szétvernek mindent egy kis vasért és még oda is tojnak a szemét mellé.
2013. szept. 27. 12:08
11/11 anonim válasza:
Lomtalanításra Én is sokat jártam,még anno. És a lomizók közt vannak rendes,gyűjtögetők,akik nem basszák szét egyből,a TV-ket,és egyéb még használható tárgyakat,egy gramm rézért. Ezt a lomizást is lehet kulturáltan csinálni,és úgy,hogy se zaj,se környezet szennyezés nincs. De sajnos,mint itt Magyarországon nagyon sok mindenben nem tudnak egyesek emberi módon viselkedni,és ebből vannak a nagy gondok. Én ismertem olyan lomizókat,akik normálisan csinálták a gyűjtögetést,és nem törtek össze mindent,nem ordibáltak éjszaka,és nem szartak,hugyoztak,Stb. Csak sajnos kevés,az ilyen. Ugyan ez a helyzet,a kukázással! Azt is lehet kulturáltan csinálni,csak sajnos a deviáns,emebertől nagyon messze álló,lények miatt tiltották azt is be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!