Legális-e? . A valós végzettséget szeretném kideríteni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hogy tudnék egy iskola volt diákjai utána nézni,hogy valójában oda jártak-e?Ugyanis ha felhívom,az iskolát,vagy e-mailt küldök nekik,szerintem semmire se megyek vele...erős a gyanúm,hogy csak vették az érettségijüket.A dátumokból szűrtem ezt le...de ha mégis odajártak,akkor nekem semmi jogom utánuk kutakodni.passz!Megoldás?Se tabló kép semmi nyomuk,hogy odajártak,a több ezer ismerős közül egyiknek sincs ismerőse az iskolából...nem érdekes?2013. szept. 7. 10:05
21/25 A kérdező kommentje:
16-ostól lefele.Tökéletesen igazatok van!A szomszéd kőműves szakmunkás és profi szinten nyomja,de már 50 elmúlt és csak szakmunkása van ahhoz,hogy felkenje a maltert a falra!Most 50 évesen sehova se kell!Olvassatok egy szakmunkás álláshirdetést!Legyen a kőműves:1,2,3...felsorolja,hogy mihez kell érteni,"B"-s jogsi előny, az érettségi és társalgás szintű,francia,vagy német nyelv!Napi 10 órába itthon!:)Persze józan életmód,dohánymentes stb..Egyet felhívtam tavaly és kimerte mondani a száján,ha jól dolgozok és Vasárnap is megyek akár a 100 ezret is megkereshetem:)!Ja persze a fényképes önéletrajz is kell!:)Vicc az egész!
2013. szept. 7. 19:52
22/25 anonim válasza:
Te nem vagy komplett, remélem elttiltják töled a gyereket mert te nem vagy beszámitható.
23/25 A kérdező kommentje:
22-es
Kösz a jókívánságaid!Ha kell egy kis anyag (e-mail-ek),amikkel hülyére akart venni megkaphatod és megtudod egyből,hogy mi a szitu és ki a nem komplett!Látom te is hasonló vagy...
2013. szept. 8. 05:17
25/25 A kérdező kommentje:
Visszatértem bakkeros beugatós,billentyű harcosok!mire jár az arcotok?Hogy ti is vettetek egy latin szótárt és dől az ÍQ a monitorból?!HAHA!Ti is egy kocka lúzerek vagytok...Ha nem akkor mariskám nézz a szemembe és úgy mond,hogy én vagyok a pszihopata!Nem okoskodni és leugatni kell a másikat,hanem segíteni a kérdezőn!De ti mind bírkák vagytok,akinek nincs pásztoruk!Segítek rajtatok!:ne unatkozzatok és ne a monitoron kóstoljatok be ,mert..............
2013. szept. 10. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!