Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Legális-e? . A valós végzettsé...

Legális-e? . A valós végzettséget szeretném kideríteni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hogy tudnék egy iskola volt diákjai utána nézni,hogy valójában oda jártak-e?Ugyanis ha felhívom,az iskolát,vagy e-mailt küldök nekik,szerintem semmire se megyek vele...erős a gyanúm,hogy csak vették az érettségijüket.A dátumokból szűrtem ezt le...de ha mégis odajártak,akkor nekem semmi jogom utánuk kutakodni.passz!Megoldás?Se tabló kép semmi nyomuk,hogy odajártak,a több ezer ismerős közül egyiknek sincs ismerőse az iskolából...nem érdekes?

2013. szept. 7. 10:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Bocs az elgépelésért, ugrott a touchpad.
2013. szept. 7. 11:31
 12/25 anonim ***** válasza:

Nekem nem is készült a Bokányiban érettségis tablókép, csak közös osztálykép. Hoppá.

Ennyire ne legyél naiv.

Máskülönben meg itt derül ki, hogy egy végzettséggel rendelkező ember sem mindig 100% értelmes és lehet, hogy érettségi nélkül is lehet valaki kiváló diplomás szakember. Mert valljuk meg, az az érettségi állt anno 4 tantárgy vizsgáiból. Töriből kihúztál egy tételt és vagy tudtad aznap vagy nem. Az, hogy az egyik suliban 3-ast kapott valaki a szóbelin egy másik iskolában meg ugyanarra 5-öst, az eleve nem igazságos dolog amikor felvételiznek az egyetemre.

2013. szept. 7. 11:36
 13/25 A kérdező kommentje:

Oké!Már letöröltem a monitort!Így arcon köpni valakit?Semmi alapjuk nincs a feljelentésüknek,csak próbálkoznak!Gyerekelhelyezés van,de már a 100-adik per!!!

Hazugságai:

1:Vertem, iszákos vagyok,játékgépfüggő,nem dolgozok!-Kicsit kiütötte egyik szava a másikat!

2:pszhihopata,aki soha nem foglalkozik a gyerekével!<alakul a rágalom...stb!

3:Később vittem vissza a gyereket fél órával,mert a kórház sürgősségin voltunk,de még a főorvosokat is leugatta telefonba"hogy lesz@rom a gyereket az időpontot tartsák be"!

4:Fel is jelentett a gyámügynél!De nagyon benézte,ugyanis életmentő akció volt akkor!Csalánkiütése volt,de nagyon csúnyán!Dupla gyógyszer,hogy kibírja az utat>erre meg akartam mérgezni!

5:Nem adom a gyereket mert súlyos fekvő beteg!Közben le van fényképezve a mikulással,valami bevásárló központban!

6:Fellebbezett=ítélettel nem ért egyet,de a havi+5 ezer gyerektartást visszamenőleg követelte,amit megítéltek!Kezd alakulni mire megy ki a játék!?

7:Nyertem!Mert ha ezt a szánalmas próbálkozásait bevette volna bárki is,már rég lépett volna a bíróság,gyámügy!Mert fél nyarat velem töltötte a "gyerek" az ostoba fellebbezéséből kifolyólag!Hú de veszélyeztetve volt nálam addig!!!

8.9.....

Most nekem már muszáj büntetőire vinnem,mert soha se lesz vége!

2013. szept. 7. 11:46
 14/25 A kérdező kommentje:
Abban a suliban van tabló kép.Csak az 5 osztályból csak 1 van fent a neten.Az évben nem volt esti tagozat.Nekem sincs sehonnan tabló képem,de nyíltan le lehet nyomozni,mert én végig kínlódtam az összeset!Sőt még a katonai leszerelő levelemet is őrízgetem:)!PL:vesz valaki egy nyelvvizsgát-annak mi értelme?Ha nem tud idegen nyelven beszélni?!
2013. szept. 7. 11:59
 15/25 anonim ***** válasza:

"Volt olyan kollégám, megkérdeztem hova járt középiskolába, nem tudta a sulija nevét (kicsit fura volt)."

Ő azt nem tudta megmondani, hogy akkor hogy hívták a középiskoláját mikor oda járt. Kérdtem, hát mi van az érettségidbe, a bizonyítványodba írva? Nem tudta.

Az én gimi még nem váltot nevet, de az általánosom már igen, de én még most is emlékszek rá, hogy anno mi volt a neve.

2013. szept. 7. 15:12
 16/25 anonim ***** válasza:

Na látod kérdező, ez a lényeg.Tök felesleges nyomozni utána, hogy vette-e a a bizonyítványát vagy sem.Ha vásárolta, akkor valószínű úgysincs halvány dunsztja sem a szakmájáról, tehát úgyis kibukik a melóhelyről rövid úton.Ha viszont jól végzi a dolgát, akkor nem tök mindegy, hogy diplomával teszi-e vagy sem?

A gyerekelhelyezés meg hogy a bánatba jön ide??

2013. szept. 7. 15:58
 17/25 anonim ***** válasza:

Jézus, hogy túlbonyolítjátok ezt a dolgot.

Eltudja a munkát végezni vagy nem?

***** ***** MAGYARORSZÁG HOGY PAPÍRBU*I MUNKAHELYEKKEL VAN TELE.

Csomó olyan ember van, amelyik eltudja végezni a munkát vígan sőt jobban is mint a papírral rendelkező magolós stréber senkiházi.

Ezt kellene már felfogni kedves munkáltató. Ez az üldözési mániát el kellene felejteni.

Ezzel nem azt védem aki megvette a bizonyítványait, de azt a munkáltatót is fejbe lőném amelyik nem ad lehetőséget olyannak, aki magabiztosan állítja, hogy megtudja csinálni amit kell, csak nincs hozzá papírja.

Külföldön először megnézik az illetőt, hogy eltudja-e végezni a munkát, és ha el, akkor felveszik.

Itthon meghirdetnek egy sepregetéses állást msc-s diploma követelménnyel, közben meg elvégzi Mari néni kitűnően.

2013. szept. 7. 16:58
 18/25 anonim ***** válasza:

Nyelvtudás ugyanez. Hány olyan ismerősöm van akik középszintű nyelvvizsgával rendelkeznek, követelte a munkahely is, aztán munkavégzésük során 10 angol szót kellett megjegyezniük, hogy kezelni tudják a gépet.

Na erre aztán kell a középszint.... barmok.

2013. szept. 7. 17:02
 19/25 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy msc diploma kell a takarítónőnek, de önéletrajzot is csak fényképpel küldjön ám!

(Végül is, nem mindegy, kin legelteti a szemét a főnök úr nagy unalmában, miközben takarítják a segge alatt sz irodát)...Na ezért nem felel meg a 60 éves Manci néni takarítónak, meg aztán rontaná a cég imázsát, ha nem egy pozitív, diplomás, 3 nyelvet beszélő, szuper motivált cicababa takarítaná éhbérért az ablakot.

2013. szept. 7. 17:10
 20/25 A kérdező kommentje:

16-os

Végre jól mondod!Én magasépítő vagyok,de egy hibátlan rajzot se láttam még életemben!Hiába a sok felesleges magolás,ha az okos tóni úgyis elcseszi...Az "alany" rendesen elcseszte,totálisan semmi!Még a válság előtt is gyárakban segédoperátorként melózott,mert máshoz nem értett.Építőipari vállalkozó voltam,de kellett volna a segítség,mert egyedül már sok volt.Közgázos létére még az egyszeres szorzó táblát se ismerte:).Ezért /is/ mondom,hogy nincs ez meg neki!2-3 éve fényezi csak magát az érettségijével,hallom valamit tovább """tanul"""<látod?

Nos a gyerekelhelyezés,már 5 éve tart,de sajnos nekem kell egy kidolgozott büntetői tételekkel leállítani,mert valamelyikünk belepusztul!A gyerekünket nem hagyom az biztos!Az "alany" már beleőrült az egészbe,én meg csak nyugodtan kivárok.Az ő biztos jövedelme a nagycsaládosi segélyek,az ingyen dolgok...2 év alatt gyorsan szült még 2 gyereket!De ez kevés neki,a gyerektartást feldobták egy 5ezressel havi szinten!Ezzel egyet is értek,na de azzal már nem,hogy a fellebbezési idő alatt egy fenyegető zsaroló levélbe egy összegbe kérte 2 évre visszamenőleg a havi 5-öst!DE én kifizettem,mert tudom jól,hogy ez nem jár neki!Főleg akkor követelte,amikor a gyerkőc itt volt nálam egy hónapig!Kié is az a pénz?Visszatérve a bizonyítványhoz.Jó ötlet tényleg,mert a kisujjamban van az építőipar,veszek egy mérnökit!Mert én tényleg vágom:).Veszek mesteri leveleket...stb,több lábon állok legalább!Ha az se elég,akkor az Isteni színjátékhoz veszek egy dilidoki papírt,hogy játszhassak az emberek agyával!Bocs ha szarkasztikusnak véled,de nincs hangsúly jel!

2013. szept. 7. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!