Legális-e? . A valós végzettséget szeretném kideríteni! Mit tegyek?
Nekem nem is készült a Bokányiban érettségis tablókép, csak közös osztálykép. Hoppá.
Ennyire ne legyél naiv.
Máskülönben meg itt derül ki, hogy egy végzettséggel rendelkező ember sem mindig 100% értelmes és lehet, hogy érettségi nélkül is lehet valaki kiváló diplomás szakember. Mert valljuk meg, az az érettségi állt anno 4 tantárgy vizsgáiból. Töriből kihúztál egy tételt és vagy tudtad aznap vagy nem. Az, hogy az egyik suliban 3-ast kapott valaki a szóbelin egy másik iskolában meg ugyanarra 5-öst, az eleve nem igazságos dolog amikor felvételiznek az egyetemre.
Oké!Már letöröltem a monitort!Így arcon köpni valakit?Semmi alapjuk nincs a feljelentésüknek,csak próbálkoznak!Gyerekelhelyezés van,de már a 100-adik per!!!
Hazugságai:
1:Vertem, iszákos vagyok,játékgépfüggő,nem dolgozok!-Kicsit kiütötte egyik szava a másikat!
2:pszhihopata,aki soha nem foglalkozik a gyerekével!<alakul a rágalom...stb!
3:Később vittem vissza a gyereket fél órával,mert a kórház sürgősségin voltunk,de még a főorvosokat is leugatta telefonba"hogy lesz@rom a gyereket az időpontot tartsák be"!
4:Fel is jelentett a gyámügynél!De nagyon benézte,ugyanis életmentő akció volt akkor!Csalánkiütése volt,de nagyon csúnyán!Dupla gyógyszer,hogy kibírja az utat>erre meg akartam mérgezni!
5:Nem adom a gyereket mert súlyos fekvő beteg!Közben le van fényképezve a mikulással,valami bevásárló központban!
6:Fellebbezett=ítélettel nem ért egyet,de a havi+5 ezer gyerektartást visszamenőleg követelte,amit megítéltek!Kezd alakulni mire megy ki a játék!?
7:Nyertem!Mert ha ezt a szánalmas próbálkozásait bevette volna bárki is,már rég lépett volna a bíróság,gyámügy!Mert fél nyarat velem töltötte a "gyerek" az ostoba fellebbezéséből kifolyólag!Hú de veszélyeztetve volt nálam addig!!!
8.9.....
Most nekem már muszáj büntetőire vinnem,mert soha se lesz vége!
"Volt olyan kollégám, megkérdeztem hova járt középiskolába, nem tudta a sulija nevét (kicsit fura volt)."
Ő azt nem tudta megmondani, hogy akkor hogy hívták a középiskoláját mikor oda járt. Kérdtem, hát mi van az érettségidbe, a bizonyítványodba írva? Nem tudta.
Az én gimi még nem váltot nevet, de az általánosom már igen, de én még most is emlékszek rá, hogy anno mi volt a neve.
Na látod kérdező, ez a lényeg.Tök felesleges nyomozni utána, hogy vette-e a a bizonyítványát vagy sem.Ha vásárolta, akkor valószínű úgysincs halvány dunsztja sem a szakmájáról, tehát úgyis kibukik a melóhelyről rövid úton.Ha viszont jól végzi a dolgát, akkor nem tök mindegy, hogy diplomával teszi-e vagy sem?
A gyerekelhelyezés meg hogy a bánatba jön ide??
Jézus, hogy túlbonyolítjátok ezt a dolgot.
Eltudja a munkát végezni vagy nem?
***** ***** MAGYARORSZÁG HOGY PAPÍRBU*I MUNKAHELYEKKEL VAN TELE.
Csomó olyan ember van, amelyik eltudja végezni a munkát vígan sőt jobban is mint a papírral rendelkező magolós stréber senkiházi.
Ezt kellene már felfogni kedves munkáltató. Ez az üldözési mániát el kellene felejteni.
Ezzel nem azt védem aki megvette a bizonyítványait, de azt a munkáltatót is fejbe lőném amelyik nem ad lehetőséget olyannak, aki magabiztosan állítja, hogy megtudja csinálni amit kell, csak nincs hozzá papírja.
Külföldön először megnézik az illetőt, hogy eltudja-e végezni a munkát, és ha el, akkor felveszik.
Itthon meghirdetnek egy sepregetéses állást msc-s diploma követelménnyel, közben meg elvégzi Mari néni kitűnően.
Nyelvtudás ugyanez. Hány olyan ismerősöm van akik középszintű nyelvvizsgával rendelkeznek, követelte a munkahely is, aztán munkavégzésük során 10 angol szót kellett megjegyezniük, hogy kezelni tudják a gépet.
Na erre aztán kell a középszint.... barmok.
Az egy dolog, hogy msc diploma kell a takarítónőnek, de önéletrajzot is csak fényképpel küldjön ám!
(Végül is, nem mindegy, kin legelteti a szemét a főnök úr nagy unalmában, miközben takarítják a segge alatt sz irodát)...Na ezért nem felel meg a 60 éves Manci néni takarítónak, meg aztán rontaná a cég imázsát, ha nem egy pozitív, diplomás, 3 nyelvet beszélő, szuper motivált cicababa takarítaná éhbérért az ablakot.
16-os
Végre jól mondod!Én magasépítő vagyok,de egy hibátlan rajzot se láttam még életemben!Hiába a sok felesleges magolás,ha az okos tóni úgyis elcseszi...Az "alany" rendesen elcseszte,totálisan semmi!Még a válság előtt is gyárakban segédoperátorként melózott,mert máshoz nem értett.Építőipari vállalkozó voltam,de kellett volna a segítség,mert egyedül már sok volt.Közgázos létére még az egyszeres szorzó táblát se ismerte:).Ezért /is/ mondom,hogy nincs ez meg neki!2-3 éve fényezi csak magát az érettségijével,hallom valamit tovább """tanul"""<látod?
Nos a gyerekelhelyezés,már 5 éve tart,de sajnos nekem kell egy kidolgozott büntetői tételekkel leállítani,mert valamelyikünk belepusztul!A gyerekünket nem hagyom az biztos!Az "alany" már beleőrült az egészbe,én meg csak nyugodtan kivárok.Az ő biztos jövedelme a nagycsaládosi segélyek,az ingyen dolgok...2 év alatt gyorsan szült még 2 gyereket!De ez kevés neki,a gyerektartást feldobták egy 5ezressel havi szinten!Ezzel egyet is értek,na de azzal már nem,hogy a fellebbezési idő alatt egy fenyegető zsaroló levélbe egy összegbe kérte 2 évre visszamenőleg a havi 5-öst!DE én kifizettem,mert tudom jól,hogy ez nem jár neki!Főleg akkor követelte,amikor a gyerkőc itt volt nálam egy hónapig!Kié is az a pénz?Visszatérve a bizonyítványhoz.Jó ötlet tényleg,mert a kisujjamban van az építőipar,veszek egy mérnökit!Mert én tényleg vágom:).Veszek mesteri leveleket...stb,több lábon állok legalább!Ha az se elég,akkor az Isteni színjátékhoz veszek egy dilidoki papírt,hogy játszhassak az emberek agyával!Bocs ha szarkasztikusnak véled,de nincs hangsúly jel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!