Legális-e? . A valós végzettséget szeretném kideríteni! Mit tegyek?
Te egy sokeszű főnök lennél, ugye?
Nos, akkor gondolkozz, mielőtt hülyeségeket feltételezel!Lehet, hogy estire vagy levelezőre jártak, ez oka lehet annak, hogy kevesebben ismerik őket.Mellesleg honnan tudod, hogy egyetlen ismerősük sincs az iskolából?Te talán mindenkit ismersz személyesen?
Más:Az én gyerekem is úgy érettségizett, hogy tablóképük nem lett, mert abban a suliban nem szokás a tablókép.A dátumokból szűrted le?Megint csak gratulálok!Mivel már felnőttképzésben is le lehet érettségizni így gyakorlatilag bárkinek lehet érettségije aki 18 és 100 év közötti személy.Ha nagyon okos,lehet hogy hamarabb is leteszi.És akkor még vegyük számításba, hogy akinek már van szakmája, annak nem 4, hanem 2 vagy 3 év az érettségi, de már van, ahol 1 év alatt meg lehet szerezni az érettségit.
Az iskola jól is teszi, ha nem ad ilyesmiről információt.Szerinted naponta hány hozzád hasonló zargatná őket azzal, hogy vajon igazi-e xy bizonyítványa?Ha minden munkáltató le akarná ellenőrzni a több tucat, állásra jelentkezőt?
1-es.
NA jó írtam máshova is!....
Nagyon sürgős és fontos lenne!Elég lenne egy tablókép is,hogy valóban odajárt-e?
Az egyik: Iskola: I. Szent István Közgazdasági Szakközépiskola
Végzés éve: 2001.itt 5 osztály van de a neten csak egy tablókép van!
Iskola: I. Szent István Közgazdasági Szakközépiskola
Végzés éve: 2001
A másik az anyucika, aki szintén odajárt,de a végzés évét már levette,mert tudja,hogy utána járok sok dolognak.Sok dátum nem passzol!!!PL:akkor szült,akkor költözködött....
Kérlek segítsetek!!!Vannak kint tablóképek a falon?Hogy tudnék utána járni!Kérlek írjátok meg a korotokat,így tudom,hogy ti odajártok!
Itt az egyik 30 éves,a másik 49-50 éves.
Itt mindenki billentyű harcos látom,csak leszólni tudjátok a másikat...na mindegy!)Nekem legális papírjaim vannak!!!Sokeszű főnök is voltam,de behalt az építőipar...A több ezer közösségi ismerősei közül,még véletlenül sincs egyiknek se onnan ismerőse!Nekem sincs tablóképem,de még csak "monitor barátom" se!Kezd összeállni a kép?A dátum:Az egyik..na jó az ex-em.17 évesen lelépett otthonról,de viszont a végzettség dátuma passzol,miközben anyuci nem is kereste sehol!Ja és ez a közgáz érettségije csak 2-3 éve lett hirtelen,mert a húgomnak közgáz diplomája van,de ő egyszer se említette,hogy neki meg ez van!Amúgy nagyon sok igazad van a mondókádban!De ez nagyon sántít nekem!Leírhatom,hogy mi itt a legnagyobb bűnük...
2-es
ez az!!!Ezt akarom elkerülni!Engem már mindenért feljelentettek,de csúnyán bebukták mindig!4 hét és itt az újabb per!Véget akarok már vetni ennek!!!!Más veszi a diplomáját hurrá!Pont nem is érdekel,mert ő csak főnök akar lenni!Na de ezek nagyon-nagy csalók!Egy árva szavuk se igaz!
"Volt olyan kollégám, megkérdeztem hova járt középiskolába, nem tudta a sulija nevét (kicsit fura volt)."
Én sem tudom a középiskolám nevét, mivel a végzésem óta eltelt húsz év alatt egyszer átnevezték, utána meg valami szakképző hálózathoz csatolták és annak részeként nevezték meg. Jelenleg annyit tudok, hogy egy személynevet visel, de ha agyonütnének sem jutna eszembe mi az.
Hát nem csodálom, bakker, hogy feljelentenek.És ne haragudj, de még sötét is vagy, mint az éjszaka...És neked így van valódi végzettséged?
Ember, elmagyaráztam neked a tablókép dolgot!Abból hogy kiről milyen tablókép van még nem lehet messzemenő következtetést levonni!Ráadásul a neten, közösségi oldalakon nyomozol utánuk?Szerinted köteles oda mindenki mindent felrakni és csak a színtiszta igazságot közölni magáról??Basszus, rólam pl a fotómon és nevemen kívül gyakorlatilag semmi más nincs az egész neten.Hiába van végzettségem, bolond lennék mindenki orrára kötni a dolgaim pontosan az ilyen hozzád hasonlók miatt, akik jogtalanul és illetéktelenül kutakodnak más dolgai után, aztán meg hetet-havat összehordanak, fantáziálnak az emberről.
Most ha az én oldalaimat megnézné egy "okos" munkálttaó, elkezdhetne gyanakodni, hogy még 8 általánosom sincs, mert nincs kiírva és tablókép sincs rólam sehol, mert az ált. sulimban akkoriban nem készült.a középsuliban meg a frász tudja, hol van már a 20 évvel ezelőtti tablókép!Szerinted 100 évre visszamenőleg megőrzik a tablóképeket és mindegyik fenn van a neten is?
Ja és a középiskolát, ahová jártam azóta átnevezték.Ha véletlenül nem tudtam volna meg és még a régi nevén emlegetném, engem is csaló hazugnak nézhetne egy ilyen sokeszű!
A tipikus rossz főnök lehetsz, örülj, ha egyáltalán kamubizonyítvánnyal még jelentkeznek hozzád emberek!
Nézd, ha fél hivatalos helyen szerezte, akkor benne lesz a nyilvántartásban a tanulmányi hivatalban, csak az osztálynaplóban nem fog szerepelni.
Egyébként a szakmunkás suliból egyetlen egy ismerősöm nincs facebookon vagy akár hol, mert nem érdekelnek. Azután rögtön leérettségiztem (ott már van egy-két jó ismerős), majd egyetemre mentem (ahol a legtöbb ismerősöm van).
Máskülönben ha a facebookomon kutakodnál egy csomó kamu dolgot látnál, pl, hogy Izlandon születtem és oda jártam suliba. Ja, és van 4 Izlandon "ismerősöm" is a "szülővárosomban", akik boldogan fogadtak ismerősüknek, holott életemben nem jártam arra. Sőt, van izlandi telefonszámom is! Na, ere varrjál gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!