Tényleg tilos 18 alattiaknak az energiaital?
Ma hallottam a Sláger Rádióban, hogy mától tilos 18 éven aluliaknak energiaitalt eladni ill. kiszolgálni. Visszakerestem a Magyar Közlönyben, nem találtam, a hatályos törvényeket, rendeleteket is átnéztem, ott sincs semmi ilyen.
Mi ennek a hírnek az alapja?
Én nem szerettem soha, egyrészt nem hatott rám. Nem azért, mert x-men vagyok, hanem egyszerűen szar. Ismerőseim fele semmilyen energiát nem érez tőlük, másik fele meg igen, vagy ízéért issza, ami a legrosszabb.
Nem gondoltam volna, hogy ilyesmi lesz. Most azt fogják hinni a kis tinik, hogy ez milyen menő dolog meg húúú de durva energiaitalt ittam és beálltam:D Figyeljétek meg:D
Nagyszerű, végre megtaláltam a jövőm kulcsát, vállalkozásba kezdek: Illegális energia ital dealer leszek a nyugatiban a kis hülyéknek, azok meg majd olyan látványosan és keményen fogják szürcsölni a csajok előtt, hogy még a TV reklámok is elbújhatnak mellettük.
De, hogy a vállalkozásom stabilan, két lábon állhasson, legálisan fogok forgalmazásába az új energamentes energiaitaloknak így pénzt is tudok mosni... :))) Ha bárkit érdekel: Light Bull, és Bombika néven kereshetitek majd a boltokban :D
Akkora hülyeség.. kb. 4-5éve energiaitalokat iszok, semmi bajom nincs .. és ezek úgy felb*sszák az agyam:D hihetetlen. már minden káros akkor tiltsanak be mindent.....
16/F
Az első cikk, ami megjelent a szoljon.hu-n:
Beigazolódott, hogy egy félreértés az egész, vaklárma, körüzenet, nevezhetjük bárminek. :)
Megválaszolom magamnak a feltett kérdést. :)
- Tényleg tilos 18 alattiaknak az energiaital?
- Nem tilos. Nincs hatályban olyan jogszabály, amire hivatkozva meg lehet tagadni az energiaital értékesítését/kiszolgálását. Az az eladó, amelyik elkéri a vásárló személyi igazolványát, szabálysértést követ el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!