Fogyasztani tilos, de magamnál tartani is?
Magyarországon 18 éven aluli nem fogyaszthat alkoholt, és nem dohányozhat. Én ha megyek az utcán és a táskámban van alkohol tartalmú ital, meg egy doboz cigi, és megállít a rendőr csupán igazoltatni, de gyalog vagyok meg minden csak kér személyit stb. Megnézi táskám. Megbüntet, ha csak mondjuk viszem valakinek, pl: apám küldi egyik haverjának.
Félreértés ne tessék nem dohányzom, meg inni se nagyon iszom csak kíváncsi vagyok.
Ácsi! Egy részt fogyasztásról szó nincs... csupán arról, hogy 18 év alatti személyeket nem szolgálnak ki szeszes itallal és dohányárúval...
Más részt elvileg nem nézhet csak úgy bele a táskádba maximum, ha hivatalosan intézkedik bármilyen szabálysértés miatt. Példaképp a drogfutárokat említeném... Ők gyanúsítottak és a rendőr letartóztatja őket innentől kezdve azt néz meg amit akar...
Megint más kérdés a közterületen való alkohol fogyasztás, ami viszont büntetendő...
Ácsi! Egy részt fogyasztásról szó nincs... csupán arról, hogy 18 év alatti személyeket nem szolgálnak ki szeszes itallal és dohányárúval...
Más részt elvileg nem nézhet csak úgy bele a táskádba maximum, ha hivatalosan intézkedik bármilyen szabálysértés miatt. Példaképp a drogfutárokat említeném... Ők gyanúsítottak és a rendőr letartóztatja őket innentől kezdve azt néz meg amit akar...
Megint más kérdés a közterületen való alkohol fogyasztás, ami viszont büntetendő... illetve a dohányzás közben földre szórt hamu pedig szemetelésnek minősül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!