Tényleg tilos 18 alattiaknak az energiaital?
Figyelt kérdés
Ma hallottam a Sláger Rádióban, hogy mától tilos 18 éven aluliaknak energiaitalt eladni ill. kiszolgálni. Visszakerestem a Magyar Közlönyben, nem találtam, a hatályos törvényeket, rendeleteket is átnéztem, ott sincs semmi ilyen.
Mi ennek a hírnek az alapja?
2009. nov. 1. 21:18
1/27 anonim válasza:
nekem mind1 én úgyis rüheltem
14f
3/27 anonim válasza:
szerintem csak be akarják vezetni, bár nekem mind1, 10 nap és 18 leszek:D
4/27 anonim válasza:
Ennyire hiteles a Sláger Rádió!
Amúgy jó ötletnek tartom ezt a korlátozást, de a 18as határ szerintem túlzás.
6/27 anonim válasza:
Hogy aztán ennek van-e törvényi háttere? Furcsa dolgok vannak ebben az országban, de nekem szerencsére már mindegy, elmúltam tizennyolc.
7/27 anonim válasza:
nem de amúgy tök 8 úgyis megveszik mint a cigit, meg a sláger úgyis megszűnik nemsoká
8/27 anonim válasza:
Remélem nem, bár ahol eddig vettem ott ezután is adni fognak.
9/27 anonim válasza:
ez hujjeség...cigit meg az alcoholt is ugyan ugy anak 18 év alatiaknak az árusoknak a pénz a fontos nem azt figyelik h ki hány éves...
10/27 anonim válasza:
jajj:S Azért vezették be mert Szlovákiában egy 14éves szívbeteg kisfiú vett és belehalt mert nem bírta a szíve.
Én is ma halottam a rádióban de utána volt is hogy miért vezetik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!