Tegnaptól tilos a dohányzás a BKV megállóiban, mi erről a véleményed?
Teljesen rendben van! A csikk kupacok 2 méterrel távolabb lesznek, a széllel meg letárgyalják! Hasonló mint amikor a medencéket belehugyozós, és nem belehugyozós részre osztják!
:(
Milyen szerencse, hogy 3 évente egyszer kényszerülök BKV-zni!
:D
Tudjátok mit? Én egyetértek. Nem dohányzom és roppant szar tud lenni, hogy az arcomba fújják a füstöt, és ha megkérem őket, egy kicsit álljanak távolabb, akkor én vagyok a bunkó. Ezt be kéne vezetni máshol is, más városokban is, vagy a távolsági buszok megállóiban és a vasútállomáson is.
Például Kaposváron nem lehet közterületen dohányozni, DE vannak kijelölt dohányzóhelyek. Igenis jól tették!
Én dohányzok, de különösebben nem érdekel ez az új "törvény". Max amíg a megállóba érek elszívom, ennyi.
Semmi jelentősége, inkább a 4-es metrón gondolkoznának hogy hogyan tovább.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:30
Látom figyelsz! :(
Nem is a BKV hozta a rendeletet, hanem a főpolgármester javaslatára a Bp-i közgyűlés!
Szerintem jól tették h betiltották.Dohányos vagyok én is de engem is zavarna a bűz ami a pofájából jön annak aki az előbb dobta el a csikket és most itt van egy elég szűk légtérben velem és dőlnek belőle a szagok.
Embertársait valamennyire is figyelembe vevő egyén nem gyújt rá mielőtt ilyen zárt helyekre lép be. Nem gyújt rá ha a másik zabálna mellette és nem eszik hagymát randi előtt stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!