Tegnaptól tilos a dohányzás a BKV megállóiban, mi erről a véleményed?
Én támogatnám, hogy egész Magyarországon betiltsák a dohányzást, mert elpusztítja a magyar embert és testileg és lelkileg is elkorcsosít minket.
Én tudom, én dohányoztam. Hála Istennek leszoktam és erős jellemű ember lett belőlem. Azt akarom, hogy mindenki erősebbé váljon.
Egyetértek a tiltással, de sajnos ezt is csak annyira fogják betiltani, mint amennyire a kutyások eltakarítják a kutyagumit.
Kíváncsi vagyok, hogy a külső kerületekben, ahol sokat kell várni a buszra, hányan fogják betartani, ki mer rájuk szólni, és főleg ki fogja megbüntetni őket.
A dohányosok meg azt gondolják, hogy nekik joguk van ott dohányozni, ahol akarnak, csak azt nem tudják, hogy a másik embernek meg a tiszta levegőhöz van joga.
Nem tudom h ha úgy vagyunk vele h mindek új kukákat kirakni úgyis tönkre teszik akkor minek enni úgyis éhes leszel...
Meg az éttermeknek semmi köze ehez a támához az azért kicsit más az zárt tér az korrket...
Az h a szórakozó hejeken se lehet már ...azt nem fogják betartani (drogokat se lehetne fogyasztani)
Az h annak mi értelme h 2M re nem lehet dohányozni ahogy írták előttem is lesz egy 2M es távolság és azon kívül lessznek a csikkek meg a dohányzó emberek..
Ja és ha nincs kuka akk meg a dohányzókat bünteti meg a közterületes h miért szemetel...(meg persze úgy mindenkit mert ugye a szemetet az ember vagy kidobja vagy eldobja... nem fogja a zsebében vagy a kezében hurcolászni mint egy arany tömböt..)
Meg úgy nem is tudom évi 268 milliárd forintot miből tömnébeaz állam kölcségvetés ha Mo nem dohányoznának.... mert h elméletileg a tüdőrákosak többet elvesznek mint ami a bevétel a tüdőrákosak 80% köthető a dohányzáshoz ...de kérdem én h mire van a TB?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!