Nem lehet valamilyen indokkal eljönni suliból 4 előtt?
8.ba megyek, és hallottam hogy bent kell maradni négyig. Egyházi suliba járok. Ahogy ismerem az osztálytársaimat, biztos hogy lesz 3-4 gyerek aki nem fog hagyni tanulni. Márpedig jön a gimi, és szeretnék a felvételire koncentrálni, és jobb jegyeket szerezni. Ha 4 kor végzek, akkor utána még megyek úszni 5-ig, utána mire hazaérek fél 6. Még ennem kell, az is fél óra, szóval 6 nál járunk, és még nem tanultam. 8-kor el kell mennem fürdeni, meg fogatmosni, és 9-kor aludnom kell. 2 órám marad tanulni, úgy hogy másnap 6 vagy 7 órám lesz. A tantárgyak 70%ára pedig kellene 1-1 óra.
Szóval kevés az idő a tanulásra, gyakorolni nem tudok, a szüleimmel még nem beszélgettem akkor, kutyát nem sétáltattam, és persze nem tvztem és nem is olvastam. Pedig egy normális gyereknek szüksége van a kikapcsolódásra. Én fél órát szoktam olvasni, meg néha netezni is.
Nekem még plussz angol órám is van, sulin kívül, hogy készüljek a nyelvvizsgára.
Ja és ne is említsem azt, akinek még matektanárhoz meg magyartanárhoz is kell külön mennie.
Szóval elmegy feleslegesen a suliban 3 óra. Mert ne legyünk már olyan naivak, hogy ott akárki is tanulni fog. Persze...
Szóval van valamilyen indok, vagy szülői igazolás amivel el lehet jönni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!