UPC-vel kötöttem szerződést. Föl lehet ezt bontani valamilyen jo indokkal?
Figyelt kérdés
A Fájcserélést eléggé bekorlátozzák.2011. jan. 22. 20:04
1/6 anonim válasza:
A fájlcsere korlátozása miatt nem érdemes.
Amúgy meg, ha windowsod van, akkor ott van a uTorrent, ami könnyedén kijátssza a korlátozást.
2/6 A kérdező kommentje:
3.napja azzal küszködöm.Xp-m van.Utorrentet használok.Forumrol forumra megyek de eggyik sem mükszik rendessen.Titkositás-Port megadás ..Semmi érdemleges változás.Te esetleg tudsz valami okossat?Probáltam vipvpn-t is de az sem az igazi,azzal is csak éppen,hogy jött a cucc lefelé.
2011. jan. 22. 20:52
3/6 anonim válasza:
Ugye a legújabb uTorrentet használod?
Csak azért, mert azzal nálam megy, könnyedén a letöltés (szintén UPC-s vagyok).
Amúgy nem az lehet a gond, hogy kevesen SEED-elik? Mert ha igen, akkor nem csoda, hogy lassan jön a cucc. Próbáld ki, hogy mennyi idő alatt jön le a fájl, amit sokan SEED-elnek.
4/6 A kérdező kommentje:
Leirnád pontossan melyik u.torrentet használod,és,hogy az hogy van beállitva?Milyen csomagod van-és mennyivel tudsz letölteni?Én általában a nagyobb oldalakrol szedek le filmeket(n..re-B....men-Ma....par).De ezekröl sem ment csak max 100kb-tal.120-as fib.pow-rel mekkora letöltési sebességet tudnék elérni egy jol seedelt cuccnál?
2011. jan. 22. 21:59
5/6 anonim válasza:
Nekem upc fiber power 15 van, és 1,8mb-vel jön le.
6/6 anonim válasza:
Nekem uTorrent 2.2-es verziója van meg.
A beállítás - beállításokon belül kell megnézni, hogy így vannak-e bejelölve a pipák:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!