Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehetek az ellen ha nem...

Mit tehetek az ellen ha nem akarom, hogy a gyerekemnek cigány kultúrát tanítsanak az iskolában?

Figyelt kérdés

Ellentmondónak ítélem a tanultakat a való élettel (igaz még nem tudom pontosan miről fog szólni a tantárgy), volt már részünk igazi cigány "kultúrában", úgy hogy köszönöm nem kérek belőle semmilyen formában, én se, és a gyerekem se.

Egy aggódó szülő

2013. aug. 24. 08:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%

Igen, agymosás:)

Mert ha nem lenne a Jobbik meg szélsőjobb akkor az embereknek fel se tűnne, h a romákat mindenhonnan kihajingálják, áhh dehogy.

A börtönöket is megnézed csak cigánnyal van tele.

Miért van az, h a magyarokat nem rakják ki sehonnan, bezzeg a cigányokat igen???:)

9 millió magyarból van pár ezer a börtönben, ezzel szemben a 800 ezer cigányból ugyan ennyi....

2013. aug. 24. 10:17
 12/29 anonim ***** válasza:
61%
Hol van ilyen tantárgy, gimnáziumban? Engem is megkérdeztek kriminalisztika vizsgán, hogy van-e cig. bűnözés, ahol mondtam, hogy ááá dehogy, közben meg valójában más véleményen vagyok.
2013. aug. 24. 10:27
 13/29 anonim ***** válasza:

ma 10:08

Köszi, megfogalmaztad a lényeget.

Kedves Kérdező!

Engem is aggaszt a dolog, de mivel értelmes gyerekeink vannak, és sajnos tapasztalni is fogják a tantárgyban elhangzó ellentmondásokat, így nem aggódom, mindössze felháborít.

Abban azért reménykedem, hogy osztálykirándulást nem szerveznek Tökölre, vagy a Kozma utcába.

2013. aug. 24. 11:08
 14/29 anonim ***** válasza:

" A te

szavad semmit nem ér, főleg úgy, hogy látjuk,

micsoda baromságokat hordasz össze

(feltehetően már megint). "

Mindig!

2013. aug. 24. 11:24
 15/29 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Azt gondolom, először fordulj az iskola igazgatójához írásban, mert annak nyoma van. Kérelmezd, megfelelő indoklással, hogy a gyerekedet mentsék fel a tantárgy alól, fordulhatsz a tankerület vezetőjéhez is, és természetesen írhatsz levelet az OKtatási Államtitkárságnak, vagy akár KLIK-nek. Nem lesz egyszerű dolgod. Mert ha olyan iskolába jár a gyermeked, ahol a cigányok aránya meghaladja az előírt százalékot, akkor ott bizony ez a tantárgy létezik és pont. Ha megfelelően indolkolni tudod a miértet, talán el tudod érni a felmentést.
2013. aug. 24. 15:44
 16/29 anonim ***** válasza:
És ha töri érettségin azt a tételt húzza a gyerek akkor mi lesz? Az alól is felmentik?
2013. aug. 24. 15:53
 17/29 anonim ***** válasza:
77%

Persze, a cigányok békés emberek, nincs velük semmi gond, csak a társadalmi helyzet... külföldön dolgozom, és itt elég sok lengyel kolléga van. Nem egy mesélte, hogy náluk a történelemórák része, hogy a cigányok évszázadok alatt képtelenek voltak beilleszkedni a társadalomba, és folyamatosan a könnyű megélhetést hajtották.. ezért elüldözték őket. Most magyarországon vannak.

Próbálja meg nekem valaki bemagyarázni, hogy beilleszkedni próbálnak... szart. Lopnak, fenyegetőznek, verekednek, kötekednek. Ezt a fajt sajnálnám a legkevésbé, ha kihalna

2013. aug. 24. 16:20
 18/29 anonim ***** válasza:
A cigány kultúra és népismeret nem KÖTELEZŐ tantárgy, csak ott, ahol eléri a cigány tanulók száma az 50%-ot. Ebben az esetben nincs mit tenni, el kell menni másik iskolába. Nem a tantárgy, hanem a százalékos arány miatt :((
2013. aug. 24. 17:53
 19/29 anonim ***** válasza:
Utolsó: miközben olvastam, akkor akartam irni, hogy nem a tantárgy miatt nem járatnám oda a jövőbeni gyerekem. Nekem már a 10% is sok, nem, hogy 50...
2013. aug. 24. 22:39
 20/29 anonim ***** válasza:

Én is így értettem, azért került a szomorú jel a végére. Már korábban el kellett volna vinni a gyereket onnan. A parazitáktól távol kell maradni. Mert paraziták, szellemi és fizikai értelemben egyaránt.

Lásd a rohadt alma esetét. Ha egy zsák szép egészséges alma közé teszel egy rohadtat, mind megrohad. De fordítva nem fog működni! Ezt kéne belátni "magasabb" szinten is!

2013. aug. 25. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!