Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Csendrendelet, kötelező...

Csendrendelet, kötelező fűnyírás, büntetés?

Figyelt kérdés
Ahol élek mostanában lett bevezetve 1 csendrendelet (szombaton meghatározott időben, vasárnap nem lehet dolgozni),ugyanakkor megbüntetnek ha nem nyírom le a füvet. Én hétfőtől szombatig dolgozok 7-től este 7-ig. Múltkor csöngettek a rendőrök,hogy álljak le mert vasárnap nem lehet dolgozni. Akkor hogy is van ez? Ha vasárnap dolgozok megbüntetnek,ha parlagfüves az udvar akkor is?
2013. aug. 8. 19:16
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Levághatod kézi kaszával, azt nem büntetik. Nem a dolgozás van megtiltva, hanem a zajkeltés - és szerintem jogosan.
2013. aug. 8. 19:25
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Ez mekkora egy tahó önkormányzat :D A fűnyírás zaja aztán rohadtul 1000 embert zavarhat.
2013. aug. 8. 19:59
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Ez valóban jó nagy baromság.
2013. aug. 8. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Ez Magyarországon van?
2013. aug. 8. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
És ez a falu milyen messze van valami nagyvárostól? Gondolom 10 km környéke, kiköltöztek azok akiknek snassz a sorház a tömbház után - de a fűnyírást, a kakaskukorékolás meg a disznószar szagát nem bírják. Pedig ahol ezek nincsenek, az nem is falu. :)
2013. aug. 8. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Jó mondjuk ez a fűnyírás a legnagyobb f_szság a világon. Egyrészt idegesítő, mert nálunk a szomszéd este 9-kor áll neki, mert akkor jön haza, meg az sem kellemes mikor hétvégén reggel 7-8 körül arra ébredek hogy az albérlet előtt megy fűkaszás ember, de másrészt ez egy olyan dolog amit meg kell csinálni, és azért nem is egy délutánba kerül, azt a 20 percet meg csak kibírjuk.
2013. aug. 8. 20:44
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
Ilyen baromságot kitalálni. Alap, hogy hétvégén van ideje mindenkinek a fűnyírásra, meg az otthoni munkákra. Egyes emberek porcelánból vannak vagy mi, hogy ilyen zavarja őket. Felénk aug. végén hozzák szinte mindenkihez a fát, kb. 2-3 hétig csak a láncfűrészeket hallod. Szerintem ezek a papírok bele is őrülnének.
2013. aug. 8. 20:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Linkeld már azt az adott helyi rendeletet. Szerintem szerepel benne az "indokolatlan zajkeltés" szöveg is.
2013. aug. 9. 08:32
 9/10 anonim ***** válasza:
29%

Nekem nem világos, Európa minden kúlturált országában magától értetödö, hogy reggel 7 elött, estel 8 után, szombat délutántól hétfö reggelig senki sem végez olyan munkát, ami zajjal jár.

Ha ez MINDENHOL megoldható, akkor a magyarok miért képtelenek erre?

Szerintem ez lenne a ALAPVETÖ norma, hogy másokra is tekintettel vannak az emberek.

2013. aug. 9. 08:39
 10/10 anonim ***** válasza:
84%

"Európa minden kúlturált országában magától értetödö, hogy reggel 7 elött, estel 8 után, szombat délutántól hétfö reggelig senki sem végez olyan munkát, ami zajjal jár."

Ezt a kijelentésed gondold át még néhányszor! :-)

2013. aug. 9. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!