Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen büntetés jár azért ha...

Milyen büntetés jár azért ha kamu facebbokal lebukok?

Figyelt kérdés
Csináltam egy kamu facet pár éve és más képével vertem át pár embert. Mit kaphatok érte? Ha most törlöm magam elérhetnek?

2013. aug. 1. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Villamosszék vagy non stop Holnap történt maraton.
2013. aug. 1. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
17%

Véleményem szerint az államnak nincs joga internettel kapcsolatos tőrvényeket hozni.

2. A facebbok külföldi. Nem magyar.

A külföld ellenség. /miattuk kell a katonaság/

Ha a külföldnek ártasz, azzal a saját országodat segíted.

2013. aug. 1. 23:01
 3/8 anonim válasza:
100%

Kettes, te nem vagy komplett...

Te sem kérdező! Minek a kamu profil... De töröld magad, minél előbb.

2013. aug. 1. 23:05
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Hát ameddig nem jelentenek a képek miatt mert zavarja őket addig semmi.Bár utána se nagyon foglakoznának veled mert ha kamu az emailed meg minden akkor nem fognak megkeresni meg szerintem semmi politikai meg katonai dolog nem függ ettől a facebook profiltol szoval le fogják tojni.
2013. aug. 1. 23:41
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

"más képével vertem át pár embert"

Itt azért nem csak más képét használta fel. Okozott kártól függően, csalás miatt legenyhébb esetben 2 év terjedő szabadságvesztésre is ítélhetnek.

Elérhetnek, nem bonyolult dolog kideríteni a kiléted.

2013. aug. 2. 09:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Én ismerlek :D
2013. aug. 2. 10:16
 7/8 Ákos510 válasza:
65%
nekem is van kamu profilom! Olyan jó szopatni másokat! Ja am profilkép: beírtam a googleba hogy modell nő és az első találat ment profilnak!! (Britanic Spice)
2013. aug. 15. 16:57
 8/8 anonim ***** válasza:

A kamu Facebook profilért semmit, mert az nem bűn, nincs rá törvény, és nálunk még mindig a római jogra alapuló jogrend van ,hogy amit a törvény nem tilt azt nem lehet büntetni.

Viszont emberek átveréséért igen, okozott kártól függően csalásért elítélhetnek és attól függ hány embert és mekkora károkozással.

2018. márc. 22. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!