Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez így normális munkaszerződés...

Ez így normális munkaszerződés? Szabályos?

Figyelt kérdés
a munkaszerződésem a legnagyobb munka közben tolták az orrom alá,és ott álltak felettem,hogy írjam alá,elolvasni sem tudtam (22oldal)otthon átnéztem ,olyan dolgok szerepeltek benne amik említésre sem kerültek(pl,kaukció vonása 6hónapig)illetve az adatok sem stimmelnek....azokat átlehet írni,de mi van a feltételek megmásításával a kaukcióval?lehet ilyet csinálni?

2013. júl. 18. 06:25
 1/10 A kérdező kommentje:
illetve le van írva ide ,hogy kamera mellett ezt tudtuk,mikrofonnal is figyelnek minket...ezt lehet?
2013. júl. 18. 06:32
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem. telefonodat nem akarják lehallgatni? milyen cég ez?!
2013. júl. 18. 06:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a "kaukció"???
2013. júl. 18. 07:03
 4/10 A kérdező kommentje:
ha eltünik valami a boltból,akkor abból vonják....na de 6hónapig nem adnak rendes fizetést mondván vonják a kaukciót....de a lényeg ,hogy erről szó sem volt a felvételen
2013. júl. 18. 07:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
sejtettem hogy valami rabszolgamunka. kamera az szokott lenni sőt a táskát is meg szokták nézni hazafelé. de a mikrofonozás, meg a "kaució" (nem kauKció) ami röhej... próbaidő szokott lenni alacsonyabb pénzért de nem fél évig) is röhej...
2013. júl. 18. 08:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
kaució, bakker, KAUCIÓ. Amíg aláírod a szerződést úgy, hogy nem olvasod el előtte, addig azt csinálnak, amit akarnak. Ez ennyire egyszerű. Akármikor tolják az orrod alá, legyen annyi eszed, hogy addig megállsz a munkával, és végigolvasod.
2013. júl. 18. 08:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy barom vagy, hogy aláírtad. Most legalább megtanulod, hogy semmit nem írunk alá elolvasás nélkül. Akkor se ha 20-an néznek és sietnek..
2013. júl. 18. 08:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmiféle szerződést nem írunk alá olvasatlanul! Még akkor sem, ha azt mondják, hogy most azonnal kell. lehettek volna benne még durvább dolgok is. Ha már aláírtad, akkor nem sokat tehetsz, esetleg annyit, hogy próbaidőn belül kilépsz.
2013. júl. 18. 08:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, még így sem tűnt fel, hogy azért kérdeztem rá, mi az, mert nem kauKció, hanem kaució??

A kaució fogalmával pontosan tisztában vagyok, köszönöm.

Kaukció viszont nem létezik... Ha más nem, feltűnhetett volna, hogy a szövegben aláhúzza pirossal...

Amúgy meg: nem írunk így alá semmit!!!

2013. júl. 18. 12:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezt így semmiféleképpen nem írnám alá. Mi az, hogy nem olvashatom el a szerződést? Pontatlanok az adatok, feltételeket sem másíthatnak meg egyoldalúan. Ha ilyet csinálnak, akkor az a minimum, hogy nem írom alá a szerződést a másik dolog, hogy a felügyelőszervhez fordulok, amiben leírom, hogy milyen szabálytalanságokat tapasztaltam. Mert azt sem szeretném, ha másokkal kiszúrnának.
2013. júl. 18. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!