Mehetek normális munkára 17 évesen?
Figyelt kérdés
Úgy hogy nem diák munkára hanem normálisan úgy uogy abba hagyom a sulit?2013. ápr. 29. 14:51
1/5 anonim válasza:
Elvileg igen, gyakorlatilag meg semmi esélyed 8 általánossal a munkaerőpiacon. Normális munkára.
3/5 ConnectCare válasza:
A Munka Törvénykönyve szerint mehetsz, de én nem hagynám abba a sulit a helyedben. Suliba járni semmilyen(szerintem) épeszű ember nem szeret, de ha normális munkát szeretnél az életed hátralévő részére, nem árt, ha értesz valamihez, amihez nem ért mindenki más. Márpedig amit te úgy kb. 17 éves korodig megtanulhattál, ahhoz 100-ból 90 ember ért. Így meg túl értékes munkaerő nem leszel a munkaerőpiacon.
És a suliban legalább vannak jó csajok (feltéve, hogy nem mondjuk gépész suliba jársz :))! :)
4/5 A kérdező kommentje:
3. Jól látsz mindent(: gépésznek "tanulok" .. Amúgy nem tudom.. Idén járom 2. X a 9.ediket nyáron töltöm a 17 et és most 6 ból bukásra állok.. Szerintem nem éri meg majd 17 évesen újra járni. Inkább elmennék dolgozni,lenne pénzem és később meg estin le érettségizem aztán tanulok valamilyen szakmát
2013. máj. 1. 23:52
5/5 anonim válasza:
én olyan tróger voltam, hogy 3x buktam. utána megjött az eszem, leérettségiztem szín négyessel, majd leraktam egy okj-t. én is ott tartottam ahol te, hogy kiiratkozok, de szerencsére megjött az eszem, és inkább átmentem másik suliba, ahol új lappal kezdhettem. szóval amit tanácsolok, az az hogy ne hagyd ott a sulit bizi nélkül, mert ha dolgozol, szinte kizárt hogy letegyél mellette valami sulit, örülsz ha pihenő napod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!