Örülnétek olyan törvénynek, hogy megbüntetik azt, aki nem szedi össze a "kutyapiszkot" az utcáról?
igen, utolsó teljesen egyetértek veled. ez egy bonyolult rendszer lenne, de hát valahogy meg kell nevelni a társadalmat. én azért emeltem ki külön a kutyapiszkot, mert szerintem nagy igénytelenség otthagyni az utcán, ahol bárki beleléphet. egyébként tényleg nagy büntetés lenne az is, ha elvennék tőlük a kutyát, mert hát a kutyát általában szeretik az emberek, csak a felelősséget utálják.
egyébként a mi családunkban is van kutya, az én családtagjaim össze tudják szedni a kutya után a termést, és nem értem, ez más embernek miért olyan nagy luxus. de amúgy a magyarok többségének tényleg nem való kutya, csak az a baj, hogy ezt nem fogja az állam ellenőrizgetni, mert hát van jobb dolguk is ennél. pedig jó lenne ez a rendszer, amit mondtál.
te szerencsétlen, engem nem érdekel, ki tünteti el onnan, csak ne lenne ott. nem azért érdekel ez engem, hogy büntessük meg az embereket, hanem azért hogy ne kelljen minden háztömbnyi járdán legalább 2-3 kutyasz.arral találkoznom.
csak ha megbüntetnék őket, talán összeszednék, már ne haragudjatok, de szerintem ez alap, hogy összeszedi. vagy tényleg csak engem zavar az utcán heverő kutyapiszok? szerintem akit nem zavar az utcán, az nagyon igénytelen, vagy nagyon jó környéken lakik.
Igen, viszont a kérdés az, hogy egy hasmenéses kutyapiszkot hogy lehet majd összeszedni? Tudtommal, az nem könnyű.
Én az udvaron mindig összeszedem a kutyapiszkot. Ha hasmenéseset találok, beszórom homokkal vagy rossz földdel és azután tudom fellapátolni. Az utcán a kutyám sosem végzi a dolgát a betonon.
A másik kérdés az, hogy megbüntetik-e az önkormányzatot, ha nem helyez ki mindenhová olyan szemetest, ahova a kutyapiszkot dobhatjuk ki? Nagyon kevés helyen látok ilyet, sajnos.
Jaj, hagyjuk a hasmenést, még reggel van. Olyat amúgy is ritkán látok, és én nem is ezekről beszélek. Amúgy ha megy a kutya hasa, akkor otthon bent a házban már elvégzi a dolgát, mert azt ugyebár nem lehet visszatartani. Ha meg kint az utcán csinálná, akkor valószínűleg a lakhelyhez közel végezné ezt el, simán felmehet a gazda egy vödör vízét, hogy leöntse az útra közel egy csatornához, hogy ne a járdán díszelegjen. Csak akarat és igényesség kérdése az egész.
Az udvar más tészta, mert az nem közterület.
Nálunk rengeteg a zöld kutyás szemetes, egyeseknek mégis luxus használni.
Egyébként volt, hogy nem vittem elegendő újságpapírt, és nem tudtam összeszedni a kutya után, de elmentem egy közeli reklámládához, szereztem újságot, és visszamentem összeszedni. Szerintem ennyit mindenki megtehet az embertársaiért és a szép tiszta környezetért.
18 assal nem értek egyet vagyis inkább átfogalmaznám: nem a valóságban él.
manapság már rég nem a kutyákat tenyésztik az embereknek hanem inkább a gazdikat fogják lasszóval a sok kutya meg macska számára.egyszerűen nincs annyi kertesházas állatbarát aki fel tudná szívni ezt a kutyamennyiséget.....vagyis inkább kezet kell csókolni a lakásos kutyatartókra mert nélkülük aztán tényleg kóborkutyák lepnék el az országot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!