Swingerclubbok legálisak?
Úgy látom, neked nehéz a felfogásod...
1., Az említett esetekben sajnos nem arról van szó, hogy fel _lehet_ hívni rájuk a figyelmet, hanem hogy fel KELL hívni.
2., Abszolút nem hiszem azt, hogy minden személyesen nekem szól. Köszönöm szépen, de engem pici koromtól kezdve nem hiába tanítottak az alapvető higiéniai szabályok betartására.
3., Nem válaszoltál arra a kérdésemre, hogy téged miért zavar az, hogy én min akadok fenn.
Mindezek figyelembe vételével van egy B-variáció is: Az eddig látott válaszaid alapján (más kérdéseknél is) úgy tűnik, nincs jobb dolgod a kötözködésnél, provokálásnál. Szép életed lehet...
Javaslom, hogy ha már nem tudod hasznosan eltölteni a szabadidődet, akkor inkább írj normális válaszokat, elvégre ez az oldal eredeti célja, nem az, hogy egyesek itt próbálják csökkenteni a frusztrációjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!