A partytabletták legálisak?
Nem kábítószerre gondolok, hanem pl. ilyenre:
100% NATURAL AND HARMLESS!
Nem büntetik, ha valaki ilyet használ?
Ezt a szert nem ismerem de annyit tudok mondani neked h meg jo par evvel ezelott en par ismerosom vettunk valami legalis party bogyot komolyan mondom a boltban arultak szoval nem internetes cucc volt mint ez.En sose drogoztam de szerettem volna kiporbalni valamit de feltem toluk ezzel meg ugy voltam h termeszetes hat mi bajom lehet.Na bevettunk 5-en abbol a legalis cuccbol egy bogyot.kb egy fel ora mulva hatott azt vettem eszre h nagyon ver a szivem es nyomast erzek de amugy jo volt aztan egyre rosszabb lett na a vege azt h 2 napig nem aludtunk egyikunk se es lazasak is voltunk.
Szoval ha legalis is nem ajanlom senkinek se hogy ilyeneket beszedjen.
Elolvastam a hatóanyagokat és utánajártam a mennyiségeknek. Kábé olyan, mintha egy vödör kávéval vennél be egy csomag antidepresszánst. Megkockáztatom, hogy az fog veled történni, mint az egyik válaszolóval. Antidepresszáns szerektől óvakodni kell, mert lehet, hogy sokáig jó, de a szer elmúlásával gyorsan kialakulhat függőség (és a funkciójával ellenkező hatást vált ki, azaz depressziót).
Emiatt ugyan legális, azonban lecsukhatnak például mérgezésért, ha másnak adod (természetesen akkor, ha komolyabb baja lesz tőle - például halál).
Én meg azt kérdezném, hogy miért nem lehet egy jó társasággal, normális alkoholfogyasztással jól érezni magad?
Miért kellenek ehhez tudatmódosító szerek?
Inkább akkor hanyagolom.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!