Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért olyan okosak a cigány...

Miért olyan okosak a cigány emberek?

Figyelt kérdés

Tegnap mentem haza a vonaton és egy cigány férfi odaült velem szembe,hogy szabad a hely?-feleltem igen.

Beszélgettünk és az ember esze megáll,hogy milyen okosak ezek. Rossz szagúak,lepukkant házakban piszokban élnek,de nagyon okosak.

Elkezdte nekem mondani,hogy ,ha valaki kiabál a vonaton az garázdaság,meg,ha lopunk azért két év bőrtön jár,ha nagy összegben lopunk azért már három év,meg van még ennél is nagyobb lopás amit jelentős lopásnak neveznek,még azt is mondta,hogy ő mennyire nagyon ismeri a BTK-t.

Csodálkozva hallgattam,hogy hogy milyen okosan beszél a jogról és mennyire ért hozzá.Én buta magyar léttemre nem értek ennyire a joghoz.

Miért ilyen okosak a cigány emberek?

Elnézést,hogy úgy írtam,hogy "cigány" emberek,tudtommal ez még nem törvényellenes,mert a híradókban is mondják a "cigány" nevet.

2013. jún. 21. 17:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%

Kb ez a helyzet.

A nevüket nem tudják leírni, de a jogaikat kívülről sorolják meg a BTK-t is.

2013. jún. 21. 18:00
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Ez csak a tapsztalata volt... Sajnos a munkában nincs akkora tapasztalata, mint a BTK-ban. Azt többször használta.
2013. jún. 21. 18:07
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Ehhez nem ész kell, hanem emlékezőképesség.
2013. jún. 21. 18:08
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy jogász ként dolgozott volna,Ő?
2013. jún. 21. 18:14
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
Jöttek a cigányok és kivettek az udvaromból egy buszt, és csak egy Zsiguli és kötél volt nekik. Csúsztatták húzták tekerték és egyszer csak kint volt. Azt bánom, hogy nem vettem fel videóra. Eszméletlen volt. Ringlispíljük volt és a téli munkahiányos időkben összerakták, levizsgáztatták és működik nekik.
2013. jún. 21. 18:21
 6/17 SzilKa ***** válasza:
75%

Nem jogaszkent dolgozott, hanem elkovette o, vagy a csaladbol mas ezeket, azert tudja ennyire jol.

Kerdezo, ne legy mar ilyen naiv es butus :)

2013. jún. 21. 18:27
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Hagyd már. Olyan sötétek mint a bűn.
2013. jún. 21. 18:35
 8/17 anonim ***** válasza:
67%

"Csodálkozva hallgattam,hogy hogy milyen okosan beszél a jogról és mennyire ért hozzá."

Hát ez az. A jogaikat tudják! De a kötelességeiket nem!

2013. jún. 21. 18:40
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
Miért ismeri ennyire a BTK-t? Hát azért drága provokatív kérdező mert az élete nagy részét börtönben töltötte és ott a kollégáktól tanulta. Érdekes szitu lehetett leült melléd 1 stratégiai tartalék koszosan-büdösen te meg a BTK-ról cseverészel vele.Meseszerű!!!
2013. jún. 21. 20:09
 10/17 anonim ***** válasza:
50%

Aki rablásban mások fenyítésében "utazik" annak illik ismerni ezeket a törvényeket.

Amúgy meg nem,nem okosak.

Hány diplomás cigány láttál te már? Ugye-ugye

2013. jún. 21. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!