Miért olyan okosak a cigány emberek?
Tegnap mentem haza a vonaton és egy cigány férfi odaült velem szembe,hogy szabad a hely?-feleltem igen.
Beszélgettünk és az ember esze megáll,hogy milyen okosak ezek. Rossz szagúak,lepukkant házakban piszokban élnek,de nagyon okosak.
Elkezdte nekem mondani,hogy ,ha valaki kiabál a vonaton az garázdaság,meg,ha lopunk azért két év bőrtön jár,ha nagy összegben lopunk azért már három év,meg van még ennél is nagyobb lopás amit jelentős lopásnak neveznek,még azt is mondta,hogy ő mennyire nagyon ismeri a BTK-t.
Csodálkozva hallgattam,hogy hogy milyen okosan beszél a jogról és mennyire ért hozzá.Én buta magyar léttemre nem értek ennyire a joghoz.
Miért ilyen okosak a cigány emberek?
Elnézést,hogy úgy írtam,hogy "cigány" emberek,tudtommal ez még nem törvényellenes,mert a híradókban is mondják a "cigány" nevet.
Kb ez a helyzet.
A nevüket nem tudják leírni, de a jogaikat kívülről sorolják meg a BTK-t is.
Nem jogaszkent dolgozott, hanem elkovette o, vagy a csaladbol mas ezeket, azert tudja ennyire jol.
Kerdezo, ne legy mar ilyen naiv es butus :)
"Csodálkozva hallgattam,hogy hogy milyen okosan beszél a jogról és mennyire ért hozzá."
Hát ez az. A jogaikat tudják! De a kötelességeiket nem!
Aki rablásban mások fenyítésében "utazik" annak illik ismerni ezeket a törvényeket.
Amúgy meg nem,nem okosak.
Hány diplomás cigány láttál te már? Ugye-ugye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!