Miért van az, hogy egyes magyarnak mondott emberek hátán feláll a szőr, ha szóba kerül, hogy Magyarországra kevesebb cigány és több magyar kell?
Első vagyok:
Ha engem csak Magyarnak mondanak, akkor én is erre sorsra jutnék, nem? Tehát nem vagyok őrült, hogy magamnak ássam ki a síromat.
magyar egre magyar csillagot. magyar foldre magyar embert.
az idegen nemzetek csak kart tesznek szep hazankban.
"Miért van az, hogy egyes magyarnak mondott emberek hátán feláll a szőr"
Ezt ,hogy kell elképzelni? Mész az utcán ,találkozól egy fickóval elmondod neki a mondókádat,erre ő nem ért eggyet,majd jön szembe az utcán 10 ember és mind azt mondja,hogy akivel beszéltél az magyar?
"Magyarországra kevesebb cigány és több magyar kell?"
-talán azért ,mert nem a származás a fő probléma,hanem az ember magatartása! Példáúl kevesebb bunkó paraszt legyen az országban vagy kevesebb idegbeteg! Na ezzel többen egyetértenének!
"magyarnak mondott "
-normális emberek között nem beszéd téma egymás származásának a letisztázása főleg,hogy számomra elég egyértelmű,ha egy magyarral beszélgetek!!
nekem az olyan emberektől áll fel a szőr a hátamon, akik olyanokat mondanak más honfitársainkra, hogy 'magyarnak mondott'.
Az ilyenért spec ütni tudnék.
" nekem az olyan emberektől áll fel a szőr a hátamon, akik olyanokat mondanak más honfitársainkra, hogy 'magyarnak mondott'.
Az ilyenért spec ütni tudnék.
"
nekem meg olyantól áll fel a szőröm aki felmutatja a magyar igazolványát és sorba áll a segélyért
pedig köze nincs a magyarhoz
akikre a kérdező rásütötte, hogy magyarnak mondott, azok rendre nem állnak sorban segélyért, csak annyi a bűnük, hogy nem úgy gondolkodnak, mint ő, és innentől kezdve már rögtön nem is magyarok.
Az ilyentől a gyomrom felfordul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!